Efter CL-skuffelse: Dansker får ny træner

Mikkel Duelund har fået en ny cheftræner i Dynamo Kiev, efter at klubben tirsdag røg ud af Champions League

Mikkel Duelund skiftede tilbage i 2018 FC Midtjylland ud med Dynamo Kiev og står indtil videre noteret for et enkelt mål. Foto: Valentyn Ogirenko/Ritzau Scanpix
Mikkel Duelund skiftede tilbage i 2018 FC Midtjylland ud med Dynamo Kiev og står indtil videre noteret for et enkelt mål. Foto: Valentyn Ogirenko/Ritzau Scanpix

Danske Mikkel Duelund har fået ny cheftræner i Dynamo Kiev.

Tirsdag røg den ukrainske klub ud af Champions League-kvalifikationen efter et samlet 3-4-nederlag til belgiske Club Brugge, og det fik klubben til at reagere. Dagen derpå fik cheftræner Olexandr Khatskevych nemlig en fyreseddel.

Afløseren er imidlertid allerede på plads, og det bliver klubbens sportsdirektør, Olexiy Mykhailychenko, der overtager rollen. Det bekræfter Dynamo Kiev på sin hjemmeside.

Olexiy Mykhailychenko har tidligere været cheftræner i Dynamo Kiev fra 2002 til 2004, hvor han vandt to ukrainske mesterskaber samt den ukrainske pokalturnering. Siden 2011 har han været sportsdirektør i klubben, men nu skifter han altså rolle.

Mikkel Duelund, der skiftede til klubben i sommeren 2018 fra FC Midtjylland, døjede i foråret med en ankelskade, og i løbet af sommeren har han igen haft problemer med en skade. Han har endnu ikke været i aktion i denne sæson.

Den 22-årige dansker står noteret for i alt 13 kampe og ét mål for Dynamo Kiev.

Foruden Mikkel Duelund er også den tidligere FC København-profilBenjamin Verbič på kontrakt i Dynamo Kiev.

Ny start for Dolberg: Rykker til danskerklub

FCK's modstander fundet: Selvmålsskytte blev den store helt

Fuldender udrensningen: På desperat salgs-turne