Efter forfærdeligt VM: Dansk angriber vil væk

Den danske angriber Nicolai Jørgensen ønsker ifølge det normalt velorienterede hollandske medie Algemeen Dagblad at skifte væk fra Feyenoord denne sommer

Nicolai Jørgensen med bolden i VM-kampen mod Peru. Foto: Ritzau Scanpix
Nicolai Jørgensen med bolden i VM-kampen mod Peru. Foto: Ritzau Scanpix

Han blev topscorer i sin første sæson i Holland, hvor han med Feyenoord også vandt mesterskabet, og selv om sæson to ikke gik godt hverken for Nicolai Jørgensen eller Feyenoord, har den danske angriber stadig et fint navn. Også til trods for et dårligt VM.

Nicolai Jørgensen var i vinter eftertragtet og genstand for bud fra Newcastle United i England, men dengang afviste Feyenoord at sælge, fordi klubben havde forhåbninger om, at Jørgensen kunne stige i værdi med en halvsæson mere i Feyenoord samt et VM for Danmark.

Selv om Jørgensen ikke har øget sin markedsværdi de seneste måneder, skriver Rotterdam-mediet Algemeen Dagblad - der normalt har godt styr, hvad der sker i Feyenoord - at Nicolai Jørgensen denne sommer vil sælges fra den hollandske klub.

Og Feyenoord skal også være indstillet på at sælge, hvis det rigtige bud kommer, selv om klubben nok ikke får op mod 150 millioner kroner, som Newcastle angiveligt tilbød for den 27-årige dansker med en fortid i FC København, Leverkusen og AB.

Nicolai Jørgensen er i øjeblikket på ferie efter en lang sæson, der - set med danske briller - desværre sluttede med et nederlag til Kroatien efter straffesparkskonkurrence. I alt scorede danskeren 13 gange i 34 kampe for Feyenoord denne sæson.

Diego Maradona må holdes tilbage, ellers falder legenden ud over tribunen, da Argentina scorer mod Nigeria. Foto: All Over Press VM 2018 Maradona svinede dommer til: Nu reagerer FIFA
Neymar til onsdagens træning - og det er jo næsten, som vi kender ham fra kamp... Foto: AP VM 2018 Nye billeder: Øver Neymar skuespil til træning?

119 kommentarer
Vis kommentarer