Efter gigant-drop i CL-finalen: De kan erstatte skurken

Den tyske målmand Loris Karius lavede to kolossale fejl, der endte med at blive afgørende for Real Madrids sejr i Champions League-finalen mod Liverpool. Nu kigger Liverpool efter en ny målmand

Liverpool og deres mange fans måtte gå slukøret fra NSC Olimpiyskiy Stadium i Kiev, da Real Madrid besejrede dem 3-1 i Champions League-finalen lørdag aften.

Resultatet af kampen var en massiv skuffelse, og flere af spillerne græmmede sig forståeligt i stor stil.

Mange fans mener, at målmanden Loris Karius bærer en stor del af skylden for nederlaget.

Under kampen begik han sig to enorme fejl. Fejl, som formentlig får store konsekvenser for hans karriere nu. Efter den horrible målmandspræstation er Liverpool nu for alvor på udkig efter en erstatning.

Gareth Bale fra Real Madrid scorede to gange under finalen med nogle besynderlige mål. Foto: AP
Gareth Bale fra Real Madrid scorede to gange under finalen med nogle besynderlige mål. Foto: AP
 

Liverpools manager, Jürgen Klopp, har længe haft et særligt godt øje til den talentfulde Roma-målmand Alisson Becker, og nu rygtes den brasilianske målmand for alvor på vej til Liverpool efter sommeren.

Det skriver The Guardian.

Det er dog ikke noget nyt, at Klopp har været på udkig efter en ny førstemålmand til Liverpool. Han har førhen forsøgt at få Alisson til Liverpool og vil nu forsøge igen. Roma er dog ikke begejstrede for at miste Alisson, så klubben vil kræve et enormt beløb for deres førstemålmand.

Liverpool-manageren har dog også en anden potentiel løsning i tankerne. Han har blandt andet haft øjnene på Jan Oblak, der er målmand hos spanske Atlético Madrid og Sloveniens landshold.

Champions League Helt skørt: Reals holdfoto afslører uventet detalje

Champions League Droppede fælt i CL-finalen: Nu er politiet gået ind i sagen

Champions League Har ikke sovet i nat: Den store finale-skurk bryder tavsheden

Michael Andersen fik lukket Camp Nou en formiddag til at lave optagelser til dokumentarfilmen...Privatfoto Sport og Spil Matchfixing, våbensmugling og bigami: Nu laver dansker film om Barca-legenden

43 kommentarer
Vis kommentarer