Efter mange forhandlinger: Her er Boilesens fremtid

Der blev arbejdet ihærdigt på et skifte til Premier League, men der nåede ikke at komme en aftale på plads for Nicolai Boilesen, så han må fortsætte mindst et halvt år i Ajax

Boilesen må fortsætte i Holland (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Boilesen må fortsætte i Holland (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det har ikke været de bedste dage i Nicolai Boilesens fodboldliv. Først blev han skadet under landsholdets træning og sendt hjem til Ajax. Siden fik han ikke en ny klub, så han mindst det næste halve år er tvunget til at fortsætte karrieren i Ajax.

Venstre backen har været meget opsat på at få en ny udfordring i et nyt land og på et højere niveau. Men det er ikke lykkes.

Efter hvad Ekstra Bladet erfarer, har Ajax i det meste af forløbet krævet 20 mio. kr. for at slippe ham ét år før, kontrakten udløber. Og det har gjort det ekstra vanskeligt at afsætte ham.

Holland - 31. aug. 2015 - kl. 17:28 Boilesen fanget i Ajax: Ligner et halvt år på bænken

Premier League-klub i spil
Gennem det meste af tirsdagen har der været dialog med en Premier League klub om en lejeaftale for det næste halve år med købsoption. Men parterne kunne ikke få tingene til at gå op i en højere enhed.

- Jeg har haft mange internationale samarbejdspartnere, der har arbejdet for at skaffe Nicolai en ny klub. Det er svært at sælge en venstre back. Tendensen her i sommerens vindue har været mange lejeaftaler for spillere på den position, siger Kenny Boilesen, der er agent og far til landsholdsbacken, til Ekstra Bladet.

- Jeg vil gerne understrege, at hvis vi var gået efter pengene, havde vi landet en aftale for tre uger siden. Det vigtigste for os er, at Nicolai finder et sted, hvor fodbolden passer til ham, fastslår Kenny Boilesen.

Se også: Frosset ud i Ajax: Boilesen takker Morten Han slår fast, at det nu er ambitionen, at Nicolai Boilesen skal skifte til vinter.

- Nu må vi tage et møde med Ajax for at komme videre. Vi håber, at Nicolai får chancen igen i Ajax, fastslår han.

Han afviser, at man nu går efter en fri transfer næste sommer, hvor kontrakten med Ajax udløber.

Se også: Frosset ud i Ajax: Boilesen takker Morten

- Vi må arbejde hen mod en transfer til vinter. Det er ikke vores plan, at Nicolai skal skifte på en fri transfer, fastslår han.

- Transfervinduet er stadig åbent et par uger i Portugal. Er det en mulighed for Nicolai?

- Jeg er helt opmærksom på, at vinduet i Portugal er åbent et par uger endnu. Men Portugal har ikke været et land, som har været prioriteret fra vores side. Så jeg forventer ikke, at der kommer til at ske noget på den front, påpeger han.

Se også: Medie: Stor interesse for Boilesen, men stadig ingen bud

9 kommentarer
Vis kommentarer