Efter tyrkisk inferno: Simon Kjær har fået mundkurv på

Fenerbahce-bosserne var så skuffede efter 1-1 mod ærkerivalerne fra Galatasaray, at danskeren og holdkammeraterne fik mundkurv på efter kampen

Simon Kjær måtte ikke udtale sig til vores udsendte reporter i Istanbul, da Fenerbahce kun spillede 1-1 mod rivalerne fra Galatasaray. (Foto: Alloverpress)
Simon Kjær måtte ikke udtale sig til vores udsendte reporter i Istanbul, da Fenerbahce kun spillede 1-1 mod rivalerne fra Galatasaray. (Foto: Alloverpress)

ISTANBUL (Ekstra Bladet): - De har lukket ned. Vi må ikke sige noget. Jeg er meget ked af det, beklager!

Simon Kjær ligner bestemt ikke en mand, der er glad for at aflevere den melding – eller for noget som helst i det hele taget - som han kommer gående med en tilsyneladende tung taske hængende i remmen over den ene skulder inde i en mixed-zone, der er placeret midt i dunsterne af adskillige hektoliter ufordøjet benzin i en parkeringskælder.

Se også: Kjær-scoring annulleret i råt rival-derby

1-1 hjemme mod hadeklubben over alle og ærkerivalerne fra Galatasaray er bare ikke godt nok. Slet ikke, når Fenerbahce har ført kampen og produceret de største chancer helt frem til det 83. minut. Da brister alt.

Olcan Adin sætter daggerten i nakkerne på det stolte hjemmehold i slaget om Bosporus, den årlige kontinentale krig mellem Europa og Asien forenet i en helvedes stor storstad.

Knægten er oven i købet opfostret på Fenerbahces akademi, hvilket jo ikke gør sagen lettere at sluge for de stolte Fenerbahce-ledere.

Vi kan dog vist godt forsigtigt røbe, at det leverhug, Simon Kjær fik i en hovedstødsduel ti minutter før tid, ikke kommer til at bekymre Morten Olsen før playoff-duellerne mod Sverige.

Her skal der godt nok fyres kraftigt op under fan-retorikken, hvis de bare skal nærme sig den stemning, Simon Kjær løb ind til kl. 19 søndag aften.

Se også: Tyrkisk legende til Kjær: Først her bliver du Fenerbahce-spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer