Efter uhyggeligt kollaps: Svæver mellem liv og død

Holdlægen for den belgiske klub Lokeren bekræfter, at det ikke ser godt ud for Gregory Mertens, der kæmper for livet efter kollaps mandag

Gregory Mertens (tv.) kæmper for sit liv, efter at belgieren faldt om på banen i en træningskamp mandag. (Arkivfoto: ALL OVER)
Gregory Mertens (tv.) kæmper for sit liv, efter at belgieren faldt om på banen i en træningskamp mandag. (Arkivfoto: ALL OVER)

Belgisk fodbold blev ramt af en ubehagelig hændelse, da Lokeren og Genk mandag spillede reservekamp. Efter bare et kvarter kollapsede rutinerede Gregory Mertens på grønsværen og måtte i flere minutter modtage hjertemassage.

Lokeren-spilleren blev efterfølgende med al hast bragt til et nærliggende hospital, hvor han siden har kæmpet mod døden.

En kamp, der endnu ikke er fundet en vinder af, og belgieren har ryggen mod muren. Det bekræfter klubbens læge, Kris Peeters i et interview onsdag, hvor meldingerne fra hospitalet ikke er gode. Endnu er det nemlig for tidligt at sige, om den 24-årige topspiller slipper med livet i behold.

Se også: Fodboldspiller kæmper for livet: Stjernerne beder for Gregory

- Jeg kan forsikre alle om, at hospitalet og lægerne omkring Mertens gør alt, hvad der overhovedet er muligt. Vi er dog nødt til fortsat at være helt ærlige omkring situationen, siger Kris Peeters i et interview med belgiske HNL.

- Det ser ikke godt ud i øjeblikket, og for både spilleren og hans familie beder vi til, at han lykkedes med at komme tilbage, siger Peeters.

Se også: Uhyggeligt: 24-årig topspiller faldet om på fodboldbanen

Gregory Mertens er 24 år, og har spillet 15 kampe for Lokeren i Jupiler League i denne sæson. I sommeren 2014 skiftede han til klubben fra Cercle Brugge, og siden mandagens episode har flere belgiske stjerne offentligt sendt hilsner til spilleren.

Blandt dem profiler som Romelu Lukaku og Kevin de Bruyne, der som mange andre beder for Mertens.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere