Eksklusiv video: Dramatiske optagelser viser Nicki Bille-anholdelse

På torsdag skal Nicki Bille i retten, og Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af privatoptagelser fra den voldsomme nat, hvor Bille blev anholdt. Se videoen af anholdelsen HER

Se episoden her

- Jeg er dansk landsholdsspiller, udbryder Nicki Bille, da politiet anholder ham. Det fremgår af privatoptagelser, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af.

Den 18. april 2014 kl. 00.40 anholdte Københavns Politi den 27-årige Evian-spiller, som nu er anklaget for tre forhold. Han skal på anklagebænken torsdag i Københavns Byret.

Anholdelsen blev foretaget på Antonigade i det indre København, hvor angriberen udviste støjende og voldelig adfærd. Ifølge politiet råbte Nicki Bille op og sparkede til en cykel og en parkeringsautomat, hvilket førte til anholdelsen.

Se også: Nicki Billes skæbneuge: Risikerer fængsel

Ifølge anklageskriftet er Nicki Bille også anklaget for at bide en betjent i armen under transporten fra Antonigade til Station City på Halmtorvet.

En sigtelse efter straffelovens paragraf 119 stk. 1, hvor strafferammen er bøde og op til otte års fængsel.

Han er også anklaget efter straffelovens paragraf 119 stk. 3 for at lægge hindringer i vejen, da to betjente ville anholde ham. Han spændte i kroppen og strittede imod, da han skulle have håndjern på. Det fremgår alt sammen af anklageskriftet, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt.

Nicki Bille klagede dengang til Det Uafhængige Politiklagenævn over anholdelsen samt politiets brug af peberspray.

Billes advokat Peter Berg er blevet forholdt, at videoen er i Ekstra Bladets hænder, men hverken han eller Bille vil udtale sig før torsdag.

Heller ikke anklageren i sagen ønsker at kommentere, hvilke beviser man vil fremføre på torsdag, eller hvor lang straf man vil gå efter.

- Jeg kan ikke sige noget før noget på torsdag, siger Pia Simon anklager i sagen fra advokatur City.

Se videoen af den dramatiske anholdelse i playeren øverst på siden

Se også: Nicki Billes voldssag udsat til foråret

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen