Endnu et FIFA-topnavn trækker stikket

Kommunikations- og PR-direktør for FIFA, Walter De Gregorio, har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning

Walter De Gregorio har sagt farvel til FIFA. (Foto: AP)
Walter De Gregorio har sagt farvel til FIFA. (Foto: AP)

Der er ikke dage, som ligner hinanden i det internationale fodboldforbund (FIFA) for tiden. Og dog er der lidt fællestræk.

Hver dag byder på nye historier om korruption og bestikkelse, og mange dage er der flere, som forlader Fifa eller bliver anholdt. Torsdag var ingen undtagelse.

FIFA oplyser på forbundets hjemmeside, at kommunikations- og PR-direktør Walter De Gregorio har afleveret sin opsigelse og fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Jerome Valce og Sepp Blatter. (Foto: AP) Intl. fodbold Efter bombe af skandaler: FIFA suspenderer VM-valg

Hans job overtages midlertidigt af Nicolas Maingot, mens De Gregorio vil forblive som konsulent året ud.

- Walter har arbejdet fantastisk hårdt i de seneste fire år, og vi er taknemmelige for alt, han har gjort. Jeg er glad for, vi fortsat kan trække på hans kompetencer året ud, siger generalsekretær Jerome Valcke til hjemmesiden.

Walter De Gregorio har været i Fifa siden september 2011, og der står ikke noget i meddelelsen om, hvorfor han har valgt at sige op midt i det korruptionsstormvejr, der raser i forbundet i disse dage.

Sepp Blatter, da han stadig var i topform. Her ved en kongres sammen med vennerne i Sydafrika. (Foto: AP) Intl. fodbold EU-Parlamentet: Skrid nu, Blatter!

2 kommentarer
Vis kommentarer