'60-meter-skytten' på den igen: Se hans seneste hug!

Charlie Adam scorede måske Premier Leagues bedste mål denne sæson mod Chelsea for nogle uger siden, og lørdag eftermiddag var han igen i fokus med et fantastisk mål

Stoke-spilleren Charlie Adam lavede i den grad overskrifter i starten af april måned, da han scorede et helt fænomenalt mod mod topholdet Chelsea på Stamford Bridge.

Adam havde ud af øjenkrogen set, at Chelseas målmand Thibaut Courtois var bevæget sig lidt for langt ud af sit mål, og derfor besluttede den tidligere Liverpool-spiller at tage chancen og sparke på mål - fra 60 meter vel og mærke.

Se også: Målløs efter drømmemål - men er det bedre end Beckhams?

Men bolden sejlede perfekt over den to meter høje Courtois og videre ind i mål - og dermed var et af Premier Leagues bedste mål en kendsgerning.

Adam selv var da også målløs efter sin forrygende scoring.

- Jeg fatter ikke, at jeg har et så kraftfuldt skud. Det, at jeg kan score sådan et mål mod en verdensklasse-keeper, er noget helt specielt. Det er et minde for livet!, sagde Adam til BBC efter kampen.

Men det fantastiske mål mod Chelsea var ikke en enlig svale for Charlie Adam.

Se også: Uimponeret over fabelagtigt 60 meter-mål: Overvurderet!

Lørdag eftermiddag tog Stoke imod Sunderland, hvor udeholdet kom i front allerede efter et minuts spil ved Connor Wickham på en fejl af Stokes målmand Asmir Begovic.

Men Charlie Adam sørgede for, at hjemmeholdet fik et point med fra kampen, da han midt i anden halvleg høvlede bolden i fjerneste målhjørne uden chance for modstandernes målmand - og det endda med hans kolde højreben!

Se målet øverst i artiklen - og herunder kan du gense hans fantastisk scoring mod Chelsea.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere