Årets mål ER scoret: Se Girouds drømmemål her

Olivier Giroud har lige scoret et vanvittigt mål med hælen for Arsenal mod Crystal Palace

Der er smukke mål, og så er der mål, hvor ord ikke slår til, som det, Olivier Giroud lige har scoret til 1-0 for Arsenal i hjemmekampen mod Crystal Palace.

Her var den franske forward i det 17. minut faktisk kommet lidt foran bolden på Alexis Sanches indlæg, men så kan man jo bare svinge bagbenet højt i luften og knalde bolden i mål med hælen via overliggeren. Efter et angreb, som han selv var med til at starte, før han stormede afsted.

SE DET VANVITTIGE MÅL I KLIPPET ØVERST

Franskmanden, der ellers har haft problemer med at bide sig fast i startopstillingen men forleden blev matchvinder mod West Bromwich, har måske allerede på årets første dag scoret årets mål i Premier League. Den bliver i hvert fald svær at matche.

Det er anden gang indenfor de sidste uger, at der scores ekvilibristisk med hælen i Premier League. Forleden var det Henrikh Mkhitaryan, der behandlede Zlatan Ibrahimovic' indlæg på tilsvarende vis mod West Bromwich. Et såkaldt scorpion-mål.

- Jeg regnede med, at bolden ville være foran mig, men så var jeg pludselig foran den, og så var det eneste jeg kunne gøre at bruge hælen, forklarede han bagefter, og mon ikke Giroud kan matche den forklaring efter denne kamp?

Se også: Genfødt United-stjerne: Mit bedste mål nogensinde

Se også: Franskmand redder Arsenal

Se også: Kane kanonerede Tottenham ind i det nye år

Se også: Guardiola efter nederlag: Hård kamp om plads i top-fire

Se også: Klopp vil ikke snakke om titelchancer - endnu!

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere