Absurde tal: Terry frådser med støvlerne

John Terry skifter fodboldstøvler oftere end de fleste

John Terry bruger et helt vildt antal støvler pr. kamp (Foto: AP)
John Terry bruger et helt vildt antal støvler pr. kamp (Foto: AP)

Hvis du spiller fodbold, hvor tit køber du så fodboldstøvler til dig selv?

Næppe så ofte som Chelsea-legenden John Terry, der netop har afsløret, hvor ofte han skifter sine støvler.

- Jeg bruger et par til at varme op i, et par til første halvleg og et par til anden halvleg, siger Terry til Soccer AM.

- Derefter er støvlerne færdige, og jeg bruger dem aldrig igen, siger Terry.

- Når de bliver lidt elastiske og lidt store, så føler jeg, at jeg mister lidt føling, og det er grunden til, at jeg får nye støvler, siger Terry.

Jan Kalborg bliver ikke overrasket, hvis John Terry snart er et faktum i Brøndby (Foto: AP) Superligaen Puster til rygtet: Terry til Brøndby kan blive faktum

Inden du bliver alt for forarget, så er det værd at få med, at Terry faktisk giver de mange næsten ubrugte støvler til gode formål.

- Jeg giver en masse støvler til 'Make a Wish' og deres forening, så de kan sælge dem på auktion, og det betyder, at vi får en masse fans ved sæsonafslutning. Mens sæsonen kører, så giver jeg dem til fans og maskotter, der kan få et minde med hjem fra kampen, siger Terry.

At Terry faktisk deler ud af sine støvler vidner flere billeder på Twitter om. Her melder adskillige fans om, at de har sikret sig et par af den 35-årige legendes støvler.

John Terry har kontraktudløb i Chelsea denne sommer, og forsvarsspilleren har været rygtet flere steder hen - blandt andet til Brøndby, Kina og USA.

Bortset fra seks kamp på leje hos Nottingham Forest i 2000, så har han spillet for Chelsea, siden han som 15-årig kom til klubben fra West Ham.

Her gør Terrys støvler, at Chelsea misser en Champions League-titel:

Her laver Terrys støvler et lækkert hælmål langt inde i overtiden:

John Terry er Danske Spils klare favorit til at blive ny Brøndby-træner. Og det skyldes blandt andet et stort engelsk medies skriverier. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth) Superligaen Bookmaker: Derfor er Terry storfavorit til Brøndby-sædet

7 kommentarer
Vis kommentarer