Ærgerlig Wenger: Jeg kan ikke gøre noget ved det

Petr Cech viste sin klasse og holdt Arsenals mål rent i opgøret mod Liverpool

Foto: AP
Foto: AP

Et for tilskuere underholdende møde mellem Arsenal og Liverpool i Premier League mandag aften får ikke Arsenal-manager Arsène Wenger til at juble.

Opgøret endte 0-0 og pointdeling, men det er ikke optimalt ifølge manageren - især når et underkendt mål tages i betragtning.

- Vi scorede et fint mål, der blev underkendt. Jeg mener ikke, at jeg kan gøre noget ved det, siger Arsène Wenger til BBC og fortsætter:

- Når alt kommer til alt, annullerede dommeren et mål, der skulle have været godkendt. Du kan lide det eller lade være, men det er en kendsgerning.

Det var Aaron Ramsey, som ikke fik godkendt et mål på grund af offside. Oplægget af Santi Cazorla var ellers perfekt timet.

Bliver Arsenal snydt her?

Arsène Wenger erkender dog, at mandskabet ikke var stærkt nok til at tage sejren.

Rodgers-ros til Cech
- Vi havde chancerne, men vi kunne ikke omsætte dem til mål. Når du spiller på hjemmebane og ikke vinder, vil folk altid finde problemer, lyder det fra manageren.

Liverpool, som havde vundet de to første ligakampe med 1-0, kom bedst fra start i aftenens kamp og havde flere nærgående forsøg, som Arsenals målmand Petr Cech tog sig fornemt af.

Cech var også selv tilfreds med sin præstation.

- Jeg var på det rette sted på det rette tidspunkt, og jeg hjalp holdet igennem svære perioder i første halvleg, siger han til Sky Sports.

- Når du spiller første kamp for en ny klub, og alt går galt for dig, er du nødt til at arbejde på det og komme tilbage, og det var det, jeg forsøgte at gøre i dag, siger Cech med henvisning til ligapremieren, hvor han lod to mål gå ind i nederlaget til West Ham.

Også Liverpools manager, Brendan Rogers, lagde mærke til Petr Cechs kvaliteter.

- Jeg synes, at vi spillede rigtig godt. I første halvleg var Petr Cech bare kampens spiller, siger Rodgers til BBC.

Liverpool rykker med det ene point op på tredjepladsen med syv point efter tre kampe. Arsenal har fire point i midten af rækken.

0 kommentarer
Vis kommentarer