Ærgrelse midt i Leicester-jubel: Vardy får ny straf

Jamie Vardy har fået yderligere en spilledags karantæne for sin udvisning for nylig mod West Ham

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Leicester City må for anden kamp i træk stille op uden sin topscorer, Jamie Vardy, når denne sæsons sensationshold søndag møder Manchester United på udebane.

Sent mandag aften har det engelske fodboldforbund tildelt Vardy yderligere en kamps karantæne som følge af hans udvisning mod West Ham for otte dage siden.

Her protesterede angriberen voldsomt over for dommeren, da denne hev det røde kort frem, efter at Vardy - ifølge dommerens vurdering - forsøgte at fremprovokere et straffespark ved at lade sig falde i en duel med en West Ham-spiller.

Desuden har Vardy fået en bøde på 10.000 pund for 'upassende opførsel'.

Udvisningen i 2-2-kampen mod West Ham holdt Vardy ude af weekendens kamp mod Swansea. Det afholdt dog ikke Leicester fra at vinde en storsejr på 4-0.

Skuffelsen efter det uafgjorte resultat var til at tage at føle på blandt Tottenham-spillerne. Her er det Toby Alderweireld, der ærgrer sig. (Foto: PA) Premier League Eksperterne kan næsten ikke tro på Tottenhams flop
Premier League Tottenham skuffer - nu er mesterskabet langt væk

Jamie Vardy er med 22 mål nummer tre på topscorerlisten i Premier League i denne sæson.

Leicester kan med en sejr på Old Trafford sikre sig det engelske mesterskab. Holdets chance for at snuppe titlen blev mandag øget, da Tottenham satte point til på hjemmebane mod West Bromwich Albion.

Kampen endte 1-1, og dermed har Leicester nu et forspring på syv point med tre kampe tilbage.

25 kommentarer
Vis kommentarer