Afløser han Wenger? Klub-boss lader manager forhandle med Arsenal

Dermot Desmond, der ejer Celtic, vil ikke sætte håndjern på Brendan Rodgers. Hvis han vil forhandle med Arsenal, vil de lade ham, fortæller han

Foto: AP
Foto: AP

Arsene Wenger stopper i Arsenal til sommer, og der er derfor allerede godt gang i rygterne om, hvem der skal erstatte ham. En af kandidaterne er den tidligere Liverpool-træner, Brendan Rodgers.

Rodgers er i øjeblikket cheftræner for skotske Celtic, men den skotske klub vil ikke stå i vejen for ham. Det fortæller Celtics ejer, Dermot Desmond, ifølge Sky Sports.

- Jeg er glad for, at han er favoritten. Han er en utrolig person. Vi vil ikke have, at han forlader os, men vi vil ikke tvinge ham til at blive. Forhåbentlig vil hans kærlighed til klubben friste ham til at blive hos os, fortæller Desmond, der dog vil lade Arsenal kontakte ham:

- Selvfølgelig (ville vi lade Arsenal kontakte ham, red.). Jeg synes ikke, at man kan sætte håndjern på en, hvis han vil skifte til en klub, der er så god som Arsenal. Det vil være Brendans beslutning og udelukkende hans beslutning.

Wenger selv har også udtalt, at den tidligere Arsenal-spiller Patrick Vieira har potentialet til at kunne overtage cheftrænergerningen efter ham.

Så bliver hyldesten ikke større: 'Du var som en far for mig'

Wenger stopper efter alvorlig nedtur: 'Han skal klappes ud'

Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

Mølby: Uniteds mega-stjerne er en uromager