Afviste storklub seks gange

Den spanske toptræner har hele seks gange været et emne i Chelsea, men han har ikke haft lyst til at tage til klubben

Guardiola fotograferet inden Champions League-opgøret forleden mod Borussia Dortmund. Foto: Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Guardiola fotograferet inden Champions League-opgøret forleden mod Borussia Dortmund. Foto: Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

Pep Guardiola nyder betydelig succes i Manchester City, med hvem han er på vej til at vinde det engelske mesterskab med, men spanieren kunne være havnet i Chelsea.

Ifølge det velansete medie The Athletic har London-klubben været ude efter Pep Guardiola hele seks gange. Og seks gange er de altså blevet afvist, lyder det.

Det skal have været klubejer Roman Abramovich, som har haft en 'besættelse' med den spanske succestræner, skriver The Athletic.

Første og anden gang Chelsea meldte deres interesse var i 2010/2011-sæsonen, hvor Pep Guardiola var i FC Barcelona. Her havde Carlo Ancelotti det svært i Chelsea, så klubben meldte sig interessede at hente Guardiola uden held.

Valgte Di Matteo
Igen i starten af 2012 ville Chelsea have ham, da portugisiske Andre Villas-Boas' ophold som klubbens træner gik dårligt, men igen mislykkedes det.

De fik heller ikke fingrene i træneren i optakten til 2012/13-sæsonen, hvor de i stedet endte med at forlænge med vikartræneren Roberto Di Matteo.

Da Di Matteo så blev fyret i efteråret 2012, forsøgte Chelsea sig på ny, men endnu engang måtte de tage til takke med et nej fra Guardiola, der havde et sabbatår.

I stedet skiftede spanieren til Bayern München i sommeren 2013.

Stor udskiftning
Senest har Chelsea angiveligt forsøgt at hyre Pep Guardiola i efteråret 2015, efter at klubben fyrede Jose Mourinho, men det lykkedes igen-igen ikke, og få måneder senere stod det klart, at spanieren fra sommeren 2016 ville skifte til Premier League-konkurrenterne Manchester City.

Ifølge The Athletic skal Pep Guardiola ikke have været interesseret i et skifte til klubben, da de ofte skifter ud på posten.

I øjeblikket er Thomas Tuchel cheftræner i Chelsea, og de står lørdag over for netop Manchester City i semifinalen i FA Cup'en.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind