Agent: Falcao kommer til en af de bedste

Radamel Falcaos agent ved ikke, om colombianeren fortsætter i Manchester United til sommer

Radamel Falcaos agent ved ikke, hvad der kommer til at ske med colombianeren til sommer. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Radamel Falcaos agent ved ikke, hvad der kommer til at ske med colombianeren til sommer. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Radamel Falcao er gået fra at have det fantastisk i Manchester United til at være godt og grundigt træt af tilværelsen i den engelske Premier League, hvis man skal tro de engelske medier.

Efter at være droppet til truppen mod Southampton i weekenden skulle Falcao have stormet væk fra Old Trafford i raseri over at skulle sidde udenfor, og det har fået rygterne til at køre om, at colombianeren er fortid i Manchester United, når lejeaftalen fra Monaco udløber til sommer.

Lionel Messi og kæresten Antonella Roccuzzo ved mandagens Ballon d'Or-kåring i Zürich. (Foto: AP) Spansk fodbold Stenrige United holder sig klar - Messi kryptisk om fremtiden

Juventus er blevet nævnt som en mulig klub for Radamel Falcao, men angriberens agent har svært ved at forudse, hvad der kommer til at ske med den nuværende United-angriber, når sæsonen er slut.

- Jeg ved det ikke. Han er en fantastisk spiller, og jeg tror, det må være ret svært for Manchester United-fans. De har en virkelig fremragende spiller, der er en af verdens bedste, og som uden tvivl ville spille 90 minutter hver gang for hvilket som helst andet hold, siger Jorge Mendes til Sky Italia.

Ronaldo er nu kåret som verdens bedste tre gange. (Foto: AP) Spansk fodbold Ronaldo: Jeg er den bedste ifølge Ferguson

- Sandheden er, at vi ikke ved, hvad der vil ske. Vi ved dog, at han spiller i én af de bedste klubber i verden i næste sæson, uanset om det er Manchester United eller ej. Det er jeg helt sikker på. Men I ved, hvordan fodbold fungerer. Vi må vente lidt og se, hvad der sker, lyder det videre fra agenten.

Radamel Falcao har bidraget med tre mål i 12 kampe for Manchester United i sæsonen indtil videre. 

0 kommentarer
Vis kommentarer