Agent: Intet United-bud på Zlatan

Mandag sendte fransk journalist Zlatan Ibrahimovic til Manchester United. Nu afviser svenskerens agent

Zlatan Ibrahimovic har ikke fået noget tilbud fra Manchester United, hævder hans agent. (Foto: Polfoto)
Zlatan Ibrahimovic har ikke fået noget tilbud fra Manchester United, hævder hans agent. (Foto: Polfoto)

Der var ingen ingen smalle steder, da Paris Saint Germain lørdag aften tog afsked med Zlatan Ibrahimovic efter fire mageløse sæsoner, hvor han sikrede fire mesterskaber, slog diverse rekorder og i hele taget spredte stjernestøv over den franske hovedstad.

Allerede inden konfettien havde lagt sig, kørte spekulationerne om, hvor svenskeren nu skal tjene en skilling på sit spektakulære talent. Tidligere har rygtestrømmen sendt den 34-årige svenske superstjerne til amerikanske MLS, hvor både David Beckhams kommende projekt i Miami og en kontrakt med Los Angeles Galaxy har været nævnt.

Zlatan Ubrahimovic kan være på vej til Manchester United. (Foto: AP) Premier League United har tilbudt Zlatan kontrakt

Men er Zlatan Ibrahimovic allerede parat til at gå på amerikansk aftægt?

I den seneste tid er der blevet spekuleret kraftigt i, at Ibrahimovic i stedet skulle være på vej til Premier League, der stadig mangler på CV'et.

Og mandag aften fik snakken om et engelsk eventyr for alvor fart, da den anerkendte franske journalist  Mohamed Bouhafsi skrev, at Manchester United har tilbud svenskeren en etårig kontrakt, der opfylder angriberens krav om en årsløn på 115 mio. kroner.

Bouhafsi var også manden, som afslørede Anthony Martials skifte til Old Trafford, men denne gang har han skudt ved siden af, hævder ingen ringere end Zlatan Ibrahimovic' agent, Mino Raiola.

Han skyder historien helt i sænk overfor engelske Sky Sports.

- I denne verden er vi nødt til at acceptere, at nogle journalister bruger deres fantasi og opfinder ting. Historien er ikke korrekt, lyder det fra super-agenten, der også har navne som Paul Pogba, Blaise Matuidi og Henrikh Mkhitaryan i sin stald.

Dermed kan spekulationerne om Zlatan Ibrahimovic' fremtid spekulere lidt endnu.

Fransk fodbold Vild hyldest! PSG udødeliggør Zlatan

Men hvis man skal tro hovedpersonen selv, så er beslutningen allerede truffet.

- Jeg ved, hvad jeg skal i næste sæson, men jeg siger det ikke til jer, lød det koket efter weekendens afskedskamp for PSG, hvor han med to scoringer i 4-0 sejren over Nantes slog Carlo Bianchis klubrekord fra 1977/78-sæsonen med 38 scoringer.

Zlatan Ibrahimovic har repræsenteret Malmø FF, Ajax, Juventus, Inter, AC Milan, FC Barcelona og Paris Saint Germain. Han har blandt andet vundet 13 nationale mesterskaber, ligesom han er kåret som årets spiller i Sverige 10 gange.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var de to bedst betalte spillere i 2015, men hvem af dem tjente 540 millioner kroner. Se listen over de 20 bedst betalte fodboldspillere i verden i artiklen herunder. (Foto: AP) Intl. fodbold Ronaldo eller Messi? Her er verdens bedst betalte fodboldspillere

Zlatan Ibrahimovic tog afsked med manér. (Polfoto) Fransk fodbold Se den vilde afsked - sådan sagde Kong Zlatan farvel til Paris

Se Zlatan sætte målrekord i sin afskedskamp:

12 kommentarer
Vis kommentarer