Agent: United har holdt på Lindegaard

Anders Lindegaards agent Michael Stensgaard fortæller, at Manchester United har haft priskrav på målmanden, andre klubber ikke ville betale

Anders Lindegaard har i et stykke tid villet væk fra Manchester United, der dog ikke ville lade ham gå gratis - før nu. (Foto: PA)
Anders Lindegaard har i et stykke tid villet væk fra Manchester United, der dog ikke ville lade ham gå gratis - før nu. (Foto: PA)

Efter lang tids spekulationer blev danske Anders Lindegaard mandag præsenteret som ny målmand i engelske WBA. Lindegaard har siddet på bænken eller tribunen i Manchester United, men først nu har han fået mulighed for at skifte kvit og frit.

Manchester United har således holdt fast i Lindegaard gennem længere tid, selvom målmanden gerne har villet skifte klub. Det fortæller Anders Lindegaards agent Michael Stensgaard til TV3 Sport.

- Det er svært at skifte klub, når man er på kontrakt i en klub, der er glad for én. Vi har haft en rigtig fin dialog med Manchester United hele vejen, men det er først nu, Anders har fået mulighed for at skifte gratis.

Se også: Lindegaard vælger West Bromwich Albion i to år

- Vi har fået lov til at sondere terrænet tidligere, men der har været en transfer-fee, som der ikke har været klubber, der har villet betale, siger Michael Stensgaard til TV3 Sport.

Anders Lindegaard har underskrevet en toårig kontrakt med WBA.

4 kommentarer
Vis kommentarer