Agger om Liverpool-tiden: Diskussioner og slagsmål

I et stort interview med magasinet Euroman fortæller Daniel Agger, at tiden i Liverpool ikke altid gik stille for sig. Manageren Rafael Benítez fik også skideballer

Daniel Agger var ikke bleg for at åbne munden i Liverpools omklædningsrum, selvom han var en ung gut i 20'erne i sine første år i klubben. (Foto: Jan Sommer)
Daniel Agger var ikke bleg for at åbne munden i Liverpools omklædningsrum, selvom han var en ung gut i 20'erne i sine første år i klubben. (Foto: Jan Sommer)

Det er efterhånden mere end fem måneder siden, at Daniel Agger spillede sin sidste kamp for sit elskede Liverpool. Og nu er han som bekendt tilbage i Brøndby, hvorfra han rejste.

I et stort interview med magasinet Euroman ser den danske landsholdsanfører nu tilbage på sin tid i den traditionsrige engelske klub. En tid, der langt fra var uden ballade, bulder og bongotrommebrag.

Agger afslører: Tomme ord fra Rodgers var grunden til afsked

Agger tænker blandt andet tilbage på indledningen i Liverpool, da han kom til klubben som bare 21-årig i 2006. Her herskede stjerner som Steven Gerrard, Robbie Fowler, Jamie Carragher, Xabi Alonso, Sami Hyypiä og Pepe Reina, der alle lige havde været med til at vinde Champions League. Og den slags fyre fyldte ikke så lidt i omklædningsrummet.

- Jeg kan sige så meget, at der ikke var nogen af dem, der lagde sig fladt ned. Alle havde de en mening, siger Agger i det interview, som udkommer torsdag med Euroman, og uddyber:

- Der var højlydte diskussioner i omklædningsrummet. Det var lige mig, og sagen er, at vi stod mere sammen, når vi kom videre fra de der ting. Der var en stærk vindermentalitet, siger han.

Legenden Rush: Agger i Brøndby er en fejl

De mange diskussioner handlede for det meste om 'kriser', som både blev taget op i pauserne og efter kampe.  

Men ifølge den stærke stopper var det langt fra kun de hårde diskussioner, det blev ved i Liverpools omklædningsrum. Olsens anfører beretter om deciderede slagsmål mellem Liverpool-spillerne, mens spanske Rafael Benítez var Aggers manager i klubben.

Samtidig kunne den spanske manager ifølge Agger også få verbale bank med cricketbattet, hvis spillerne var utilfredse.

- Det betød ikke, at vi ikke havde respekt for ham, for det havde vi bestemt, men kulturen var sådan, at hvis der var noget, man ikke var enig i, så sagde man det sgu, siger Brøndby-spilleren.

Brøndby-boss giver Rush ret: Agger kunne være blevet, men…

Og skal man tro Agger, var han heller ikke bange for at brøle Liverpool-flokken ind i hovedet, når der var ting, som ikke kunne tales om over en stille kop 'afternoon tea'.

- Der har ikke været noget udenomssnak, noget bullshit, og jeg ved, at mange af de ældre spillere respekterede mig fra start, fordi jeg altid gik lige på og hårdt, siger Agger.

Selv om manager Rafael Benítez ikke blev skånet i mange af diskussionerne, har Agger masser at takke spanieren for. Det var nemlig Benítez, der bragte danskeren til Liverpool i januar 2006.

- Rafael Benítez ringede til mig. Han sagde, at jeg skulle komme til Liverpool, fordi de havde brug for mig. Ikke så meget andet.

Den måde at vise interesse for en spiller har Agger ikke oplevet så tit. 

- Det var selvfølgelig vigtigt for mig at vide, men det vigtigste var det, at han ringede. Jeg har siden oplevet mange spillere blive solgt til en klub, uden at de har mødt eller hørt fra træneren.

Agger og Brøndby indleder deres Superligaforårssæson ude mod AaB den 22. februar. 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter