Alex Ferguson hjalp mig væk fra United

Darren Fletcher afslører, at det var efter en snak med Sir Alex Ferguson, at midtbanespilleren endte med at skifte til West Bromwich på sidste dag i transfervinduet

Alex Ferguson var manager i Manchester United 1986-2013. (Foto: AP)
Alex Ferguson var manager i Manchester United 1986-2013. (Foto: AP)

Det var med hjælp fra Sir Alex Ferguson, at Darren Fletcher valgte at vinke farvel til Manchester United efter 12 år i klubben.

På transfervinduets sidste dag skiftede midtbanespilleren nemlig Manchester United ud med West Bromwich Albion, og nu afslører Darren Fletcher, at det skifte skete på baggrund af en snak med den tidligere Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson.

- Ja, jeg drøftede det med ham. Hvorfor skulle man ikke det? Da jeg gik og tænte over, hvad jeg skulle gøre, luftede jeg mine forskellige muligheder for ham, siger Darren Fletcher til Sky Sports.

Farvel til United efter 15 år

- Når man kender nogen, som har haft så stor indflydelse for en, og som har givet en så mange råd både på og udenfor banen gennem karrieren, så skal man gøre brug af, at man kender sådanne mennesker.

Kunne ikke rose dem nok
- Vi havde en fantastisk snak, og jeg ved, at han (Sir Alex Ferguson red.) har et godt forhold til Tony Pulis, ligesom han har med mange andre managers i ligaen.

Så lukkede transfervinduet: Her er dagens største handler

- Han rådede mig ikke direkte til at skifte til West Bromwich, men vi snakkede om de forskellige muligheder, jeg havde, og vi snakkede om de fordele og ulemper, der var ved de forskellige klubber.

- Og han kunne ikke rose West Bromwich nok, lyder det fra Darren Fletcher, som kan få sin debut, når West Bromwich søndag tørner sammen med Burnley.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?