Annonce:
Annonce:

Alt er ændret: Dansk keeper klar til at holde pladsen

Den danske målmand har været bænket de første kampe for Huddersfield, men han kom ind senest, da Ben Hamer blev skadet i opgøret mod Cardiff

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Danske Jonas Lössl spillede alle minutter af alle kampe i sidste sæson, hvor han havde en afgørende rolle i at holde Huddersfield Town i Premier League. Sidste sæsons succes var dog glemt, da Lössl vendte tilbage til Huddersfield efter VM, for danskeren var af manager David Wagner bænket i de første to kampe i Premier League.

På bænken var han også til at starte med lørdag mod Cardiff, selv om afløseren Ben Hamer havde lukket seks kasser ind mod City ugen forinden og havde set skidt ud ved flere af målene, men Lössl kom på banen i første halvleg mod Cardiff, da Hamer blev skadet.

Og nu agter den 29-årige danske målmand at holde fast i pladsen i målet.

- Jeg er altid fast besluttet på at spille, og det håber jeg også, jeg viste i sidste sæson. Jeg elsker at stå på mål og vil stå hver eneste gang.

Annonce:

- Personligt har jeg det rigtig godt, og jeg er klar til at holde pladsen. Forhåbentlig har jeg vist manageren, at jeg er klar, så nu må vi se (hvad der sker, red.), siger Jonas Lössl til The Huddersfield Daily Examiner.

Danskeren var med til at holde nullet for Huddersfield, og det ene point, klubben fik, var holdets første i denne sæson, hvor man ud over Cardiff og Manchester City har mødt Chelsea.

- Historisk set er det en sværere opgave i sæson to (at klare sig i ligaen, red.), men vi har samtidig mange spillere med erfaring fra ligaen i sidste sæson, og det bør vi være i stand til at bruge. Det vil være en stor bedrift, hvis vi igen kan blive oppe, siger keeperen.

Næste opgave for Huddersfield er i midtugen, hvor der venter en udekamp i EFL Cuppen mod Stoke.

Stort transferdrama: FCM vil kapre Brøndby-stjerne

Alt er ændret: Dansk keeper klar til at holde pladsen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: