Annonce:
Annonce:

'Andreas kunne spille for Chelsea i dag'

I flokken af udlejede spillere fra Chelsea er Andreas Christensen en af de mest succesrige. Kom tæt på den unge dansker og de udlejede spillere fra London-klubben

Andreas Christensen har monstersucces i Bundesligaen trods sin unge alder. Og han kunne snildt begå sig i en topklub, mener Peter Bonde. (Foto: AP)
Andreas Christensen har monstersucces i Bundesligaen trods sin unge alder. Og han kunne snildt begå sig i en topklub, mener Peter Bonde. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Når Chelsea og Manchester City på søndag spiller FA Cup-kamp på Stamford Bridge, følger 50 mand med en særlig aktie i de to klubber med på afstand.

For 50 er det antal spillere, de to klubber til sammen har udlejet, 31 fra Chelsea og 19 fra Manchester City, spillere der er spredt ud i England, Europa og verden med hele 17 tidszoner mellem den mest vestligt og mest østlige placerede lejespiller fra de to hold.

En af de 50, der spiller på det højeste niveau, er Andreas Christensen, der lørdag eftermiddag møder naboerne FC Köln hjemme på Borussia Park.

Christensen og Gladbach taber til formsvage HSV

Annonce:

Den 19-årige dansker har været fast mand for Borussia Mönchengladbach, siden han blev lejet til klubben sidste sommer, og den unge dansker klarer sig så godt, at klubbens sportsdirektør og cheftræner åbent har talt om muligheden for at lave en permanent aftale med Chelsea.

Ifølge Peter Bonde, der som assistenttræner for Danmarks A-landshold har fulgt Christensen siden debuten for U/16-landsholdet i 2011, kunne Andreas Christensen fint spille med i Premier League for Chelsea i dag.

- En spiller som Gary Cahill er fysisk stærk og elsker nærkampene, men Andreas er for mig at se en bedre forsvarsspiller. Jeg vil 400.000 gange hellere spille med ham mod Manchester City og Sergio Agüero, eller når Chelsea skal møde spillere som Wayne Rooney, Theo Walcott og Jamie Vardy, siger Peter Bonde til Tipsbladet.

- Andreas kunne sagtens have spillet for Chelsea i denne sæson, og min eneste frygt for hans fremtid er, at en udlejning fra Chelsea af nogle bliver set som et fravalg fra klubben, fordi nogen bilder sig ind, at en teknisk dygtig forsvarsspiller som ham ikke har fysikken til Premier League. Sæt dig ned og se en kamp med ham.

Annonce:

- Det er simpelthen noget vrøvl at tro, at han ikke kan klare sig på allerøverste hylde i Premier League eller Bundesligaen, siger Peter Bonde.

Du kan læse mere om Chelseas og Manchester Citys lejespiller og om Andreas Christensens situation i Borussia Mönchengladbach i dagens udgave af Tipsbladet.

***

Vil du læse Tipsbladet direkte på din pc, tablet og mobil kan du købe det digitalt her.

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver tirsdag og fredag i tre måneder for kun 125 kroner per måned.

Læs mere og bestil på her.

Husk at vi har en ny ugentlig udgave om tirsdagen – i Tipsbladet Tirsdag 23. februar kan du blandt andet læse om FC Barcelonas uddannelse af forsvarsspillere på La Masia og om den chilenske vildbasse Arturo Vidal.

I Tipsbladet fredag får du også historierne om:

  • Putin-hilsenen i Istanbul
  • Den danske fodbolddirektør i Mexico
  • Frederik Sørensens vej fra Juventus og Italien til FC Köln
  • SønderjyskE's håb og forventninger til foråret
  • Carlsens Corner
  • Spiltips
  • Fire siders resultater
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: