Anfører vild med AC: 'Han har vist sig at være rigtig god'

Gary Cahill har rost Andreas Christensen for præstationerne i denne sæson

Den danske landsholdsspiller, Andreas Christensen, har i denne sæson været en af de bedste spillere for Chelsea. Han har skubbet brasilianske David Luiz ud på bænken og leveret den ene flotte præstation efter den anden.

Den 21-årige midterforsvarer spiller med stor sikkerhed i sit spil, og det har klubbens anfører, Gary Cahill, også lagt mærke til. Han føler nemlig ikke, at han behøver at dirigere særlig meget med danskeren.

- Man behøver ikke bekymre sig hvert andet minut om, hvad han laver, og man skal ikke fortælle ham, at han skal gøre det ene eller det andet. Jeg synes, det er positivt, at man ikke behøver det. Man føler, at man kan lade ham spille sit eget spil, fortæller Cahill til det engelske medie, BT Sport.

Andreas Christensen får ros fra Chelsea-anføreren. Foto: All Over
Andreas Christensen får ros fra Chelsea-anføreren. Foto: All Over
 

SE I TV-KLIPPET ØVERST, HVAD EKSPERT MENER, ANDREAS CHRISTENSEN DOG MANGLER

Cahill fortæller også, at danskeren ikke er kommet sovende til succesen. Han har gjort sig fortjent til stampladsen i det centrale forsvar.

- I denne fodboldklub får man ikke gaver. Man får ikke spilletid, hvis man ikke er god nok. Han har bevist, at han er mere end god nok. Han bliver stærkere og stærkere for hver kamp, han spiller. Det er også naturligt, og man får mere tro og selvtillid efter at se ham spille. Han har bevist, at han er en rigtig god fodboldspiller.

Se også: Legende-knæfald for PL-dansker: Giv ham forfærdelig meget anerkendelse

Patrick Olsens karriere har bragt ham vidt omkring. Foto: AP Sport og Spil Patrick blev købt af Inter: Så startede nedturen

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

7 kommentarer
Vis kommentarer