Angreb United-bus: Nu skal de spærres på livstid

West Ham-fans står til livslang karantæne for deres angreb på Manchester Uniteds spillerbus, fortæller West Hams formand

En politimand blev lettere såret, og bussen fik nogle gevaldige tæsk, da Manchester United ankom til Upton Park tirsdag forud for Premier League-kampen mod West Ham.

Det var resultatet af de utallige genstande, der blev smidt mod bussen fra adskillige af de tusindvis af West Ham-fans, der havde samlet sig foran det legendariske stadion, som West Ham nu ikke længere skal benytte sig af efter 112 år.

Det er endnu ikke lykkedes at udpege de personer, der rent faktisk smed flasker og andre genstande mod bussen, men når det sker, vanker der ved kasse 1, siger West Ham-formand David Sullivan i en pressemeddelelse onsdag.

- Vi har allerede modtaget tusindvis af af e-mails og tweets fra fans, der var stolte over at være en del af sådan en speciel aften i West Hams historie.

Vildt tv-klip: United-spillere filmer angreb indefra

- Desværre er vi også klar over, at der var nogle fans uden for Boleyn Ground (Upton Park, red.), der ikke opførte sig på en passende måde, da Manchester Uniteds bus blev beskadiget.

- Det var uacceptabelt, og vi samarbejder med politiet for at identificere de ansvarlige og give dem livslang karantæne, siger han.

Politiet foretog ingen anholdelser i forbindelse med urolighederne.

Som følge af episoden blev kampen, som West Ham vandt 3-2, skubbet tre kvarter.