Angriber forlader Manchester United

Odion Ighalos har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Manchester United

Sådan så det ud, da Odion Ighalo i februar scorede sit første mål i Manchester United-trøjen. Video: Dplay

Manchester United hentede i januar Odion Ighalo på en lejeaftale indtil 31. maj, og den bliver efter alt at dømme ikke forlænget.

Det skriver BBC, The Guardian og flere engelske medier.

Manchester United skulle således have besluttet sig for ikke at udnytte den købsoption, der ellers er i lejeaftalen. I stedet har de efter sigende ønsket en kort forlængelse, så Ighalo også var til rådighed for cheftræner Ole Gunnar Solskjær resten af sæsonen.

Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
 

Det skulle Ighalo også have ønsket, men det er dog ikke noget, som spillerens kinesiske klub, Shanghai Greenland Shenhua, vil acceptere. De vil i stedet have ham tilbage den 1. juni som planlagt.

Det forventes nemlig, at den kinesiske liga begynder i juni, og her vil Shenhua altså have Odion Ighalo tilbage i truppen.

Hvis Odion Ighalo, 30 år, som forventet vender tilbage til Kina i næste uge, nåede han at spille otte kampe med fire mål til følge for Manchester United.

Se også: I Dolbergs fodspor: Ajax vil hente stortalent

Se også: Tennisstjernen risikerer fængsel

- Vi kommer til at se flere lejeaftaler og flere spillere vil blive billigere i pris, vurderer Carsten V. Jensen. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Slår fast: Brøndby er meget attraktive

Sport og Spil Super-manager: Her er detaljerne der sikrer dig succes

Så vildt bliver det ikke, når tilskuerne vender tilbage til Superligaen. Men klubberne forsøger at råbe politikerne op. Foto Anthon Unger Sport og Spil Kræftramt spiller får Superliga-aftale

0 kommentarer
Vis kommentarer