Arrige fans i protest for stjernen: Han kæmper jo alene!

Ifølge en gruppe chilenske fodboldfans er Alexis Sanchez den eneste, der kæmper på banen, når Arsenal spiller, derfor vil de protestere imod, at landsholdsangriberen bliver i London-klubben

Chilenerne er trætte af, at Alexis Sanchez kæmper alene for Arsenal. Foto: AP
Chilenerne er trætte af, at Alexis Sanchez kæmper alene for Arsenal. Foto: AP

Alexis Sanchez er ikke kun en nøglespiller for Arsenal, han er i høj grad også en afgørende faktor for Chiles landshold, hvor han er ekstremt vellidt blandt det sydamerikanske lands indbyggere. Faktisk er Alexis Sanchez så vellidt, at hele 10.000 chilenere i skrevne stund er nervøse for, at Arsenal ikke er det rigtige sted for Sanchez at spille. Det er i hvert fald så mange, der har meldt sig til en Facebook-begivenhed, der i alt sin enkelthed er en protestmarch mod, at Alexis Sanchez også spiller i Arsenal i næste sæson. Det skriver TV2.no.

Hvorfor mener chilenerne så ikke, at deres stjerne skal spille i Arsenal, klubben, der er endt i top fire i Premier League tyve år i streg? Det fortæller arrangørerne i beskrivelsen for begivenheden.

- Chilenere er trætte af at se en af vores stjerner kæmpe alene for holdet. Vi ønsker ikke, at han skal spille i Madrid, eller at han skal vende tilbage til Barcelona. Sandheden er, at vi er ligeglade med, hvilket hold han spiller for, vi vil bare gerne se ham kæmpe sammen med sine 10 holdkammerater om at skabe resultater. Han skal ikke kæmpe alene, skriver arrangørerne.

Alexis Sanchez fejrer sin scoring mod Bayern München i midtugen. Foto: AP
Alexis Sanchez fejrer sin scoring mod Bayern München i midtugen. Foto: AP
 

Begivenheden kommer efter en hård uge for Arsenal, der i onsdags tabte med hele 5-1 på udebane mod Bayern München. Dermed bliver det mere end svært, hvis ikke umuligt for London-klubben at avancere i Champions League. I den hjemlige liga ser det det ikke meget bedre ud for 'The Gunners,' der er hele ti point efter rivalerne fra Chelsea.

Se også: Arsenal i kæmpe opløsning: Massakreret i München

Alexis Sanchez kontrakt udløber i sommeren 2018, men på rygtebasis har det allerede lydt, at Arsenal skulle være mere end intereresseret i at forlænge kontrakten med den målfarlige chilener. Nu må vi vente med at se, om det chilenske folks modvilje mod Sanchez' ophold i klubben, kan få angriberen til at skifte væk fra klubben.

Den 28-årige angriber har i denne sæson spillet 38 kampe for Arsenal, hvor det er blevet til 21 mål. For det chilenske landshold har han været med til at vinde Copa America i både 2015 og 2016.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere