Arsenal afviste sent Napoli-bud på midtbanespiller

Napoli forsøgte at hente Francis Coquelin kort før deadline, men den var Arsenal ikke med på

Napoli var interesseret i Arsenals franskmand Francis Coquelin (øverst), men London-klubben afviste buddet. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Napoli var interesseret i Arsenals franskmand Francis Coquelin (øverst), men London-klubben afviste buddet. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)

Arsenal har ikke foretaget sig det store i dette transfervindue, men lige til det sidste var der bud efter London-klubbens franske midtbanespiller Francis Coquelin.

Det var den italienske storklub Napoli, som under ledelse af cheftræner Rafael Benitez forsøgte at hente den 23-årige franskmand, der har kontraktudløb med Arsenal til juni.

Darren Fletcher jubler over en Champions League-scoring mod Benfica. (Foto: Jon Super/AP) Premier League Farvel til United efter 15 år

Men ifølge italienske medier var manager Arsene Wenger ikke interesseret i at miste midtbanespilleren, der på det seneste har fået pænt med spilletid, og nu forlyder det i stedet, at Coquelin er tæt på at forlænge sin aftale med Arsenal.

Francis Coquelin var for nylig på leje i Championsship-klubben Charlton, men han blev kaldt tilbage til Emirates før tid på grund af de mange skader.

Johan Larsson er ny mand i Brøndby-trøjen (Foto: Nicki Reinhardt/Brondby.com) Intl. fodbold Så lukkede transfervinduet: Her er dagens største handler

0 kommentarer
Vis kommentarer