Arsenal-anfører til grin efter kuriøs afbrænder

Per Mertesacker formåede ikke at score mod Bournemouth, selvom han var en meter fra målet

Arsenal fik vasket Boxing Day-indsatsen mod Southamton af, hvor Arsene Wengers mandskab var blevet ydmyget med 4-0, da London-klubben mandag aften sikrede sig alle tre point mod oprykkerne fra Bournemouth.

Mesut Özil, der har været en af holdets største profiler i denne sæson, var igen i hopla på Emirates. Tyskeren sendte først et hjørnespark ind i hovedet på Gabriel, der sikkert headede kuglen ind i nettet.

Og i anden halvleg kom Özil selv på måltavlen, da han gjorde det til resultatet 2-0.

Petr Cech har nu holdt målet rent i 170 Premier League-kampe, hvilket er ny rekord. Han kunne tilmed glæde sig over, at Mesut Özil fortsatte de fine takter længere fremme på banen, og derfor vandt Arsenal 2-0 over Bournemouth. (Foto: PA Photos) Premier League Slog stor rekord: Arsenal-stjerner sender oprykker ned på jorden

Det var dog ikke alle tyskere, der var lige heldige på grønsværen i London den aften.

Özils landsmand og Arsenal-anfører, Per Mertesacker, kunne selv have markeret sig som målscorer 10 minutter før pausen. Men den langlemmede forsvarsspiller endte i stedet med at gøre sig selv til grin på stadion, de sociale medier og i tv-stuerne rundt omkring i verden.

Den tårnhøje tysker formåede nemlig ikke at dirigere bolden i mål, da den ramte stolpen og røg ud i spil igen. Kuglen ramte Mertesacker, der stod en meter fra målet, i hovedet - og i stedet for at passere mållinjen, fik Bournemouth tilkendt målspark.

Og alt imens lå stakkels Mertesacker på det våde græstæppe - flov og halv-groggy - og tog sig til hovedet over den store misser...

Se den komiske afbrænder i videoen øverst i artiklen

- Mertesacker forpassede muligvis at score det lettelse mål nogensinde i fodbold

- Den Mertesacker-afbrænder var nok mit højdepunkt for 2015

- Det Mertesacker-hovedstød var hylende morsomt. Det lignede, at bolden angreb ham - og ikke omvendt

TV: Se alle målene fra Arsenals sejr herunder
 

3 kommentarer
Vis kommentarer