Arsenal-fan overgiver sig: Christian Eriksen er fantastisk

I en lang smøre tilkender en Gunners-fan, at han bare er tosset med ærkerivalernes danske stjerne

Mange har i denne sæson været imponeret over Christian Eriksens bedrifter i Tottenham, men af gode grunde har der ikke været mange positive røster blandt Arsenals fans.

Gene Oliver er dog en undtagelse.

Skribenten på Sabotage Times har lagt sig fladt ned - om end med et glimt i øjet - i sin seneste klumme, der handler om Eriksens fortræffeligheder. Og det begynder med hans fødselsdag, fødeby og slutter med de fremragende mål, han har scoret på afgørende tidspunkter for Spurs.

- Jo mere du undersøger Christian Eriksen, des flere 'sui generis'-ting (i en klasse for sig) finder du om ham. Og det er smukt flettet sammen, skriver han og refererer til Eriksens fødselsdag.

- Han er født 14. februar - Valentine's Day. Hvor meget mere skal siges for at argumentere for ens forelskelse. Og så gør det for fansene heller ikke noget, at han spiller med nummer 10, skriver Gene Oliver.

Hygger sig
Han hygger sig desuden med det faktum, at Eriksen er fra Middelfart.

- Ikke mindst fuldender det billedet, at han er født i en lillebitte by på en ø i midten af Danmark - Middelfart. Man kan næsten høre en vis fnisen og se en middelmådig tegnefilmsagtig middelmådighed over det navn, siger han med soleklar henvisning til det engelske ord 'fart', der betyder prut...

- Christian Eriksens renommé bringer hæder og ære til det ydmyge folk fra Middelfart, ironiserer Gene Oliver.

Se også: I Top 10: Så meget løber Christian Eriksen

- 'Dannemann's popularitet ender dog ikke her. Disse træk og hans fortryllende individualiteter fortsætter på banen, skriver han.

Eneste minus i fortællingen om Eriksen kommer i 2013, da han skriver kontrakt med Tottenham.

Hæmmet af sin godhed i første sæson
'Yuck', skriver klummeskribenten, inden han fortsætter sin lovprisning af danskeren.

Se også: Gomis kollapsede på banen: Er klar igen

- I hans første sæson var han tydeligvis hæmmet af sin godhed, der holdt hans storhed nede på et minimum. Uden tvivl fordi han ikke ville samarbejde med Tim Sherwood. I det mindste tjener det til hans ære.

- Men nu, i selskab med Mauricio Pochettino (Tottenhams manager, red.), har de mørke fristelser lukket sig om ham. I begyndelsen af februar havde Eriksen og hans side-kick Harry Kane tjent 28 point ind til Tottenham - bare de to, fortæller han.

- Tottenham får frispark på kanten af feltet, bolden er i Eriksens nærvær, og der findes ikke en sjæl i verden, der ikke håber, den går ind. Og lige meget hvor meget du håber, så går den ind otte ud af ti gange, skriver Gene Oliver.

Se også: TV: Se de uhyggelige billeder: Her kollapser Gomis foran Eriksen

18 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere