Arsenal fik tørre tæsk

Et yderst effektivt Wolves-mandskab tog en sikker sejr mod Arsenal på Molineux

Highlights: Neves, Doherty og Jota besværliggjorde Arsenals kamp for point i top 4-duellen. Video: Discovery Networks Danmark

De hold, der kæmper om en placering i top fire sammen med Liverpool og Manchester City, gør det svært for sig selv ved at smide mange point, og det gjorde Arsenal igen onsdag aften.

I weekenden havde the Gunners tabte på hjemmebane mod Crystal Palace, og igen i udekampen mod Wolves var London-klubben i store vanskeligheder.

En velspillende Ruben Neves bragede hjemmeholdet foran direkte på frispark efter næsten en halv times spil, og ni minutter senere blev føringen udbygget, da angrebsivrige Matt Doherty headede et indlæg fra Jonny Castro i kassen.

I overtiden af første halvleg blev det endnu værre for Arsenal, da Diogo Jota driblede forbi en modstander, inden han sparkede bolden fladt forbi Bernd Leno, som ikke leverede sit livs forsøg på at redde bolden.

Efter pausen forsøgte Arsenal at vende kampen på hovedet, men først 11 minutter før tid lykkedes det for Sokratis Papastathopoulos at få reduceret på et hovedstød.

Det lykkedes ikke for Arsenal at komme tættere på et point, og dermed mistede London-klubben endnu et skridt i forhold til en placering i top fire, mens Wolves nu er oppe på syvendepladsen.

Se også: Legende chokerer med penisvideo

Se også: Atlético udsætter Barcelona-fest

Se også: Bayern booker pokalfinale mod Poulsen og co.

3 kommentarer
Vis kommentarer