Arsenal og City sejrer - stor spænding i sidste PL-runde

Arsenal vandt for fjerde kamp i træk og er nu et enkelt point fra fjerdepladsen i Premier League. City befæster tredjepladsen

Inden sidste spillerunde i Premier League er der stadig kamp om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Det står klart, efter at Arsenal vandt 2-0 hjemme over bundproppen Sunderland.

På to mål i slutningen af anden halvleg af den chilenske stjerneangriber Alexis Sánchez endte det med den forventede hjemmesejr på Emirates.

Foto: AP
Foto: AP
 

Med sejren har Arsenal nu 72 point efter 37 kampe på en femteplads.

Liverpool har et enkelt point mere end Arsenal. Det ligner dermed en spændende duel om fjerdepladsen i sidste spillerunde mellem de to mandskaber.

I tirsdagens kamp mod Sunderland var det tyskeren Mesut Özil, som fandt Sanchez tæt på mål til den forløsende scoring til 1-0 efter 72 minutter.

Sunderland-målmanden Jordan Pickford havde været en god sidste skanse indtil scoringen.

Efter 81 minutter øgede Sanchez til 2-0, og dermed var kampen reelt afgjort.

I sidste spillerunde skal Arsenal hjemme møde Everton, mens Liverpool tager imod Middlesbrough, der har Viktor Fischer i truppen.

Gabriel Jesus, Kevin De Bruyne og Yaya Toure scorede målene, da Manchester City med 3-1 over West Bromwich fortsætter kursen mod Champions League. Holdet er på en tredjeplads før sidste runde, to point foran Liverpool og tre foran Arsenal.

AC Horsens De skal spille om direkte nedrykning

Silkeborg IF Første hold sendt på sommerferie