Arsenal og City sejrer - stor spænding i sidste PL-runde

Arsenal vandt for fjerde kamp i træk og er nu et enkelt point fra fjerdepladsen i Premier League. City befæster tredjepladsen

Foto: AP
Foto: AP

Inden sidste spillerunde i Premier League er der stadig kamp om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Det står klart, efter at Arsenal vandt 2-0 hjemme over bundproppen Sunderland.

På to mål i slutningen af anden halvleg af den chilenske stjerneangriber Alexis Sánchez endte det med den forventede hjemmesejr på Emirates.

Foto: AP
Foto: AP
 

Med sejren har Arsenal nu 72 point efter 37 kampe på en femteplads.

Liverpool har et enkelt point mere end Arsenal. Det ligner dermed en spændende duel om fjerdepladsen i sidste spillerunde mellem de to mandskaber.

I tirsdagens kamp mod Sunderland var det tyskeren Mesut Özil, som fandt Sanchez tæt på mål til den forløsende scoring til 1-0 efter 72 minutter.

Sunderland-målmanden Jordan Pickford havde været en god sidste skanse indtil scoringen.

Efter 81 minutter øgede Sanchez til 2-0, og dermed var kampen reelt afgjort.

I sidste spillerunde skal Arsenal hjemme møde Everton, mens Liverpool tager imod Middlesbrough, der har Viktor Fischer i truppen.

Gabriel Jesus, Kevin De Bruyne og Yaya Toure scorede målene, da Manchester City med 3-1 over West Bromwich fortsætter kursen mod Champions League. Holdet er på en tredjeplads før sidste runde, to point foran Liverpool og tre foran Arsenal.

Se også: De skal spille om direkte nedrykning

Se også: Første hold sendt på sommerferie

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere