Arsenal-stjerne: Derfor elsker jeg Premier League

Det kan godt være, at det er hårdt arbejde at spille i Premier League, men Arsenals Alexis Sanchez elsker livet i fodboldens moderland

Alexis Sanchez. (Foto: AP)
Alexis Sanchez. (Foto: AP)

Den er næsten sikker hver gang.

Når en sydamerikansk eller anden eksotisk spiller kommer til Premier League, stiller de engelske medier spørgsmål ved, om han nu også kan klare ligaens fysiske pres, og således spurgte de også i sommer, da Arsenal betalte 350 millioner kroner for Alexis Sanchez.

Den tidligere Barcelona-spiller har dog bevist, at han sagtens kan klare sig i England, og med 13 mål samt 7 oplæg i 25 ligakampe har han været en af sit holds helt store oplevelser.

I et interview med London Evening Standard indrømmer Sanchez, at Premier League er fysisk krævende, men samtidig gør han det klart, at han er vild med at spille der.

- Jeg er faldet godt til i landet og ligaen. Jeg skal dog blive ved med at lære. Jeg vil udvide min viden om engelsk fodbold generelt og især Arsenal og mine holdkammerater, men jeg elsker den her liga.

- Til syvende og sidst blev fodbold opfundet i dette land, ikke? Jeg lever, hvor fodbold blev opfundet. Det gør mig meget glad, siger Sanchez til London Evening Standard.

Den energiske chilener får allerede lørdag mulighed for at nyde endnu mere Premier League-fodbold. Her får Arsenal således besøg af West Ham.

Se også: Eriksens holdkammerat med sjælden bedrift

Se også: Mourinho: Håber City slår Barça ud

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere