Arsenal-stjerne hyldes for hjemtur: Derfor begejstrer dette billede

Petr Cech er ikke for fin til at bruge den offentlige transport, selv om han har råd til at køre i luksuriøse biler, og det giver anerkendelse ude blandt befolkningen

Petr Cech tog toget hjem i myldretiden. (Foto: Privatfoto/Twitter)
Petr Cech tog toget hjem i myldretiden. (Foto: Privatfoto/Twitter)

De høje Premier League-lønninger gør det til en formsag for spillerne at sikre sig et eksklusivt legetøj på fire hjul. Og det er mere reglen end undtagelsen, at de velbetalte stjerner transporterer sig rundt i dyre biler i millionklassen.

Men selv om man scorer kassen på sit arbejde, er det ikke forbudt at benytte den offentlige transport. Det gav Arsenal-målmanden Petr Cech et nyligt eksempel på

Søndag lagde målmanden, der har stor andel i, at Arsenal-fans i denne sæson kan drømme om det første mesterskab siden 2004, lige et par procenter ekstra til sin popularitet.

Efter at have leveret en kæmpe præstation for London-klubben, da Englands førende mandskab søndag vandt 1-0 over Newcastle, valgte den tjekkiske keeper at 'fejre' succesen ved at tage toget hjem.

Det skete ikke i et en privatkupé eller lignende. Nej, Cech tog plads i en fyldt togvogn, hvor sæderne sandsynligvis har været reserveret til dem, der kom først.

Cechs tilstedeværelse i toget vakte ikke overraskende opsigt. Og mindst et kamera har i hvert fald foreviget den specielle hændelse. Således har et foto af keeperen, der mænger sig med pøblen, fået enorm bevågenhed på Twitter.

Under titlen 'Folkets mand, Petr Cech, tager et tog hjem i myldretiden' er billedet blevet modtaget yderst positivt på det sociale medie.

Adskillige brugere har kommenteret den interessante episode, der for sin vis illustrerer, at Premier League-stjernerne endnu ikke er helt lukket land for offentligheden.

Det til trods for at klubberne i England ellers har strikse reglementer i forhold til deres aktørers tilgengællighed.

Men her er der altså tale om en såkaldt win/win-situation. Cech fik sin sejr og for en række Arsenal-fans i toget gjorde han sikkert dagen endnu bedre, end den var i forvejen.

Og nåh ja. Som Twitter-brugeren Davey Hal så rigtigt skriver om manden, der i 2005 blev kåret til verdens bedste målmand...

Se højdepunkter fra Arsenals sejr over Newcastle her:

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere