Arsenal-stjerne misser London-derby

Alexis Sánchez, Jack Wilshere og Alex Oxlade-Chamberlain er ikke med for Arsenal lørdag mod Tottenham

Christian Eriksen og co. slipper lørdag for Arsenals skarpe chilener. (Foto: Tim Ireland/AP)
Christian Eriksen og co. slipper lørdag for Arsenals skarpe chilener. (Foto: Tim Ireland/AP)

Arsenals chilenske stjerne Alexis Sánchez døjer stadig så meget med en forstrækning, at han ikke bliver klar til weekendens lokalopgør mod Tottenham.

Det siger Arsenals franske manager, Arsène Wenger, til nyhedsbureauet AFP.

- Det sidste nye er, at Alexis Sánchez ikke bliver klar. Han er ikke langt fra at være klar, og kampen mod Leicester er en mulighed, siger han med henvisning til tirsdagens kamp og fortsætter:

- Han er selvfølgelig svær at holde tilbage, og han træner også med, men det er let træning.

Arsenals Santi Cazorla (nummer to fra venstre) fejrer sin scoring til 1-0 med holdkammerater i søndagens opgør mod Manchester City. (Foto: AP). Premier League TV: Spansk one-man-show i City-fiasko

Træneren må også se bort fra Jack Wilshere og Alex Oxlade-Chamberlain til weekendens kamp, da de begge sidder ude med skader.

Lidt gode nyheder er der dog til Arsenals fans, for Danny Welbeck har meldt sig klar til kampen mod Tottenham, og kan for første gang i 2015 komme i aktion for The Gunners.

Arsenal ligger på en femteplads i Premier League med 42 point, mens Tottenham er lige bagefter med 40 point.

– Alle ved, hvor jeg kom fra, og kender min baggrund som murer. Men jeg vil gerne være kendt som en Premier League-angriber. Det er det ultimative mål. Men for at kunne leve op til det prædikat, skal jeg score flere mål på dette niveau, siger QPR’s Charlie Austin, der har sagt farvel murbrokkerne og goddag til livet på Premier Leagues topscorerliste (Foto: Polfoto) Sport og Spil Charlie Austins utrolige historie: Fra murer til målkonge

0 kommentarer
Vis kommentarer