Arsenal-stjerne på vej til Paris: Får - naturligvis - kæmpe bonus for skifte

Alexis Sanchez har kontraktudløb til sommer, og det vil den olierige franske klub Paris Saint-Germain allerede udnytte til januar, hvor de må tale kontrakt med spilleren

Arsenal slår Brighton: Se målene og den GENIALE hæl-assist fra Alexis Sanchez. Video: TV3 sport

En af sommerens største transfersagaer omhandlede Arsenals chilenske superstjerne Alexis Sanchez.

I sidste sæson kom Arsenal for første gang i manager Arsene Wengers regeringstid uden for den livsvigtige top fire i Premier League, der giver adgang til den fornemste klubturnering i verden - Champions League. Derfor så det længe ud som om, at Sanchez ville videre i karrieren med både Manchester City og Bayern München kraftigt interesseret i den offensive kreatør.

Sanchez endte dog med at blive i London, men noget kan tyde på, at chileneren skal videre i karrieren inden længe. I sidste uge kom det frem, at både Mesut Özil og Sanchez vil udnytte en fri transfer til sommer.

Nu melder sommerens største transferspiller sig så på banen i jagten på Alexis Sanchez. Milliarddrengene i Paris Saint-Germain - Cavani, Neymar og Mbappe - kan ifølge Daily Express blive Arsenal-stjernens nye legekammerater til sommer. 

Det engelske medie skriver, at den franske hovedstadsklub vil betale Sanchez 85 millioner kroner i bonus, hvis han underskriver en forhåndskontrakt med klubben til januar.

Det er nemlig sådan, at udenlandske klubber gerne må tilbyde kontrakt til transferfrie spillere, et halvt år før kontrakten udløber.

Alexis Sanchez kan blive holdkammerater med Europas farlige angrebstrio lige nu, hvis han skifter til PSG til sommer. Foto: AP
Alexis Sanchez kan blive holdkammerater med Europas farlige angrebstrio lige nu, hvis han skifter til PSG til sommer. Foto: AP

PSG er lige nu under heftig beskydning for brud på financial fair play efter sommerens store handler med Neymar og Kylian Mbappe, men eftersom Sanchez ville komme på en fri transfer, vil handlen sagtens kunne lade sig gøre for den olierige storklub.

Det ser derfor ud til, at Arsenal skal skynde sig, hvis de ønsker at forlænge med deres angrebsstjerne, der sidste sæson blev topscorer for klubben med 24 mål i Premier League.

Se også: Fodboldstjerne bor i svinedyrt palads: Nu viser han vidunderet frem


Se også: Arsenal blander sig i toppen efter pligtsejr

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen