Arsenal storsejrede over Lyon

Arsenal fortsatte sejrsrækken i deres sæsonoptakt med en overbevisende 6-0 sejr over Lyon i Emirates Cup

Oliver Giroud var med til at banke sine franske landsmænd fra Lyon i Emirates Cup på Arsenals bane i London. (Foto: AP/Tim Ireland)
Oliver Giroud var med til at banke sine franske landsmænd fra Lyon i Emirates Cup på Arsenals bane i London. (Foto: AP/Tim Ireland)

The Gunners havde allerede vundet over henholdsvis Everton og et malaysisk hold på rejsen til Asien, og at vinde over det franske mandskab lignede en let opgave foran et propfyldt Emirates Stadium.

Man kunne næsten tro, at Arsenals fans har savnet Nicklas Bendtner. Danskeren fik i hvert fald en flot modtagelse på Arsenals bane lørdag eftermiddag ved Emirates Cup. (Foto: AP/Michael Probst) Tysk fodbold Bendtner blev hyldet af Arsenals fans

Oliver Giroud scorede i det 29. minut efter et Özil-hjørnespark, og Alex Oxlade-Chamberlain bragte turneringsværterne foran med 2-0. Den næste til at score var Alex Iwobi, der scorede sit allerførste Arsenal, og den nigeriansk-fødte offensivspiller afsluttede et ping-pong angreb mellem Oxlade-Chamberlain, Mesut Özil og Aaron Ramsey.

Og den walisiske midtbanespiller gjorde det til 4-0 kort før pausen.

Lasse Vibe og Andreas Bjelland har fået en rigtig fin start i deres nye klub Brentford. (Foto: Lars Poulsen) Premier League Brentford slår Premier League-hold i Lasse Vibes debut

Mesut Özil lignede i kampen en mand, der havde genfundet den gode Real Madrid-form, da han på imponerende vis bragte Arsenal foran inden Santi Cazorla sluttede opgøret med sin scoring til 6-0, et lavt frispark.

2 kommentarer
Vis kommentarer