Arsenal-træner gik amok: Her skubber han til dommer

Arsenal-manager Arsene Wenger er ked af, at han gik amok på dommeren i forbindelse med et Burnley-straffespark i overtiden søndag.

Der er næppe mange negle tilbage at bide i for Arsenal-tilhængerne søndag aften. På Emirates Stadium blev de nemlig vidner til en massiv gyser, da Arsenal tog imod Burnley. Værterne kom planmæssigt foran i anden halvleg, men efter en udvisning var det ved at gå galt to minutter inde i overtiden.

Her begik Francis Coquelin straffespark mod gæsterne, og det fik Arsenal-manager Arsene Wenger til at gå i verbalt angreb på dommerne i opgøret. Arsenal vandt kampen på dramatisk vis med endnu overtidsscoring , og da der var faldet lidt mere ro på, kunne Wenger godt se, at han var gået over stregen i forhold til dommerne:

- Fra mit udsyn må jeg helt ærligt sige, at jeg ikke kunne se, om der var straffespark. Jeg må se den på video for at kunne udtale mig. Francis sagde, at han løb ind i ham. Hvad angår mig selv, skulle jeg have holdt min mund. Jeg vil gerne undskylde for ikke at have gjort det. Jeg havde ikke noget at have det i. Jeg skulle have bevaret kontrollen, selvom det var et hektisk tidspunkt, siger Arsene Wenger til BBC og fortsætter:

- Jeg kunne ikke se, at der var straffespark, men jeg skal alligevel holde min mund, og jeg må sige undskyld. Også selvom det var i frustration, udtaler Arsenal-manageren.

Dagens helt for Arsenal blev Alexis Sanchez, der syv minutter inde i overtiden blev matchvinder på straffespark.

Alexis og co. kæmper med om et mesterskab, de ikke har vundet i 13 år. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Premier League-toppen: Sådan står Arsenal i guldkampen

Se også: Arsenal-stjerne afgør vildt overtidsdrama på flabet straffe

Se Arsenal afgøre kampen i det 98. minut med frækt straffespark

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere