Arsenal-profil: Overvejede at smutte

Mathieu Debuchy var tæt på at give op som reserve i Arsenal, men valgte at kæmpe for sin plads

Debuchy i aktion for Arsenal. Det var dengang hans landsmand og træner, Arsene Wenger, endnu foretrak ham. (Foto: AP)
Debuchy i aktion for Arsenal. Det var dengang hans landsmand og træner, Arsene Wenger, endnu foretrak ham. (Foto: AP)

Forventningerne var høje, da Arsenal for lidt over et år siden signede Mathieu Debuchy fra Newcastle. Her startede forsvarsspilleren flot, men to skader ødelagde en del af sidste sæson. Her måtte spanieren Hector Bellerin i stedet overtage, og han har efterladt et positivt indtryk hos manager Arsene Wenger.

Mathieu Debuchy har nemlig kun fået lov til at starte inde i premieren, hvor Arsenal hjemme tabte til West Ham, I de øvrige optrædener har franskmanden kunne se Bellerin stråle på banen, og det fik følelserne i kog. Nu afslører landsholdsspilleren endda, at han overvejede helt at forlade London-klubben denne sommer:

- Det er en svær situation, jeg er i. Selv hvis jeg ikke havde spillet meget i sidste sæson, ville jeg i mit hoved være førstevalg, når jeg var fit. Men til Community Shield valgte vores manager Bellerin i stedet for mig, siger Mathieu Debuchy til L'Equipe og fortsætter:

- Det var både en overraskelse samt en stor skuffelse for mig. Lad os bare være ærlige og sige, at jeg alvorligt overvejede at forlade Arsenal. Jeg vil dog være i Arsenal, hvor jeg vil fighte for at få min plads tilbage, udtaler forsvarsspilleren.

Mathieu Debuchy er i øjeblikket af sted med landsholdet, hvor Frankrig møder Portugal og Serbien i testkampe op til EM i netop det franske næste sommer.

1 kommentar
Vis kommentarer