Annonce:
Annonce:

Arsenals vilde målhelt: Sikke en rutsjetur

Danny Welbeck var meget følelsesladet men kunne også vælte sig i roser efter at være kommet tilbage som matchvinder efter ti måneders fravær

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Arsenal

Han kunne ikke have drømt om et bedre comeback efter sin ti måneder lange skadespause. Danny Welbeck afgjorde topkampen fire et halvt minut inde i dommerens tillægstid med sin scoring til 2-1, og bagefter var der mange følelser i spil.

- Mål i de døende sekunder, efter at vi havde presset hårdt og haft chance efter chance. Jeg missede min første og forsøgte at gøre det godt igen. Det vigtigste var at vinde.

- Det har været en rutsjebanetur for mig og en svær tid for mig, min familie og mine venner, som ved, hvad jeg har været igennem, sagde angriberen til Sky Sport efter kampen, hvor han kunne sole sig i opmuntringer og roser fra sine holdkammerater.

Annonce:

- Manden har ikke spillet i så mange måneder, og kommer så tilbage på den måde. Det er kun helt specielle spillere, som gør det i så store kampe, roste Arsenals anden indskifter og målscorer, Theo Walcott.

Og Peter Cech tilføjede overfor BBC Sport:

- Det er en fantastisk dag for ham, for han har arbejdet så hårdt for at komme tilbage. Vi har gennem de seneste ugers træning kunnet se, at han var klar og skarp og fuld af selvtillid. Han fortjener virkelig det her.

Exceptionel Schmeichel-redning i vildt drama

Om kampen sagde den rutinerede keeper:

- Vi måtte virkelig koncentrere os i slutfasen, for deres kontraangreb blev mere farlige, mens vi jagtede sejrsmålet. Det var tricky.

- Det er det altid, når modstanderne er reduceret til ti mand. De er godt organiserede og slås for deres liv. Men vi klarede at nedbryde dem og skabe chancer. Vi brændte mange men holdt fast og blev ved.

Annonce:

- Der er kæmpe forskel fra at have en afstand på otte eller fem point op til topholdet, og til at vi nu har reduceret forspringet til to point, sagde Peter Cech, der var stærk på dagen men alligevel blev overstrålet af sin kollega i det andet bur, danske Kasper Schmeichel.

Leicesters manager Claudio Ranieri var efter kampen ærgerlig over den udvisning til Danny Simpson, der blev så kampafgørende.

- Han lavede to frispark og ingen af dem var til gult. Jeg er sikker på, at vi havde vundet med 11 mand mod 11, sagde han.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

LIGE NU
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: