Matchfakta: Arsenal-Wigan

De forsvarende FA Cup-vindere fra Wigan jagter en ny overraskelse, når Arsenal venter i aftenens semifinale

Wigan kender vejen til FA Cup-finalen - sidste år vandt holdet turneringen ved at slå Manchester City i finalen. (Foto: AP/Alastair Grant)
Wigan kender vejen til FA Cup-finalen - sidste år vandt holdet turneringen ved at slå Manchester City i finalen. (Foto: AP/Alastair Grant)

Kan sidste års FA Cup-vinder nå finalen igen i år?

Det er det spørgsmål, Wigan er rejst til Wembley for at få besvaret.

Se også: Cazorla revser Arsenal: Vi mangler vindermentalitet

Her venter mægtige Arsenal i semifinalen - men det er ikke første gang, at Wigan fra næstbedste række har sklået et prominent hold ud.

I kvartfinalen gik det således ud over Manchester City, mens Crystal Palace røg i runden før det.

Nu er det så Arsenal, der er modstanderen, og 'The Gunners' kæmper for 17. maj at kunne vende tilbage til det mægtige stadion for at spille sin 18. FA Cup-finale (de ti er endt med sejr), mens Wigan kæmper for at nå sin anden finale efter sejren sidste år.

Siden rykkede Wigan ud af Premier League, og klubben har lidt problemer med at holde sig i toppen af Championship.

Se også: Podolski: Wigan er chanceløse

Derfor burde Arsenal være massive favoritter, men manager Arsène Wenger erkender, at netop FA Cup'en er et vindue, hvor alle andre end 'the usual suspects' får lov til at boltre sig, og at intet derfor er givet.

- Der er måske seks eller syv hold, der ved sæsonstart realistisk kan gå med tanker om at vinde ligaen. Men Cup'en er en åben drøm for alle - det er skønheden ved FA Cup'en, siger Arsène Wenger.

0 kommentarer
Vis kommentarer