Hård kritik af Arsenal-stjerne: Forlod den synkende skude

Jamie Carragher var langt fra imponeret af Arsenals anfører i nederlaget til Stoke lørdag eftermiddag

Per Mertesacker i aktion for Arsenal lørdag mod Stoke. (Foto: AP)
Per Mertesacker i aktion for Arsenal lørdag mod Stoke. (Foto: AP)

Arsenal leverede en chokerende ringe indsats i de første 45 minutter, da man lørdag tabte med 3-2 ude til Stoke.

Ved pausen var hjemmeholdet foran med 3-0 og i 2. halvleg havde man endda bolden i nettet til 4-0, men målet blev underkendt for offside.

Det har naturligt medført kritik, og nu skyder den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher med skarpt mod tyskeren Per Mertesacker, der til kampen var anfører for et rystet Arsenal-mandskab.

- Wenger taler altid om lederskab og karakter efter kampene. Og Mertesacker udviste alt andet. Han forlod den synkende skude, og efterlod holdet.

- Det er ikke acceptabelt af en spiller med den kvalitet og erfaring, sagde Jamie Carragher i Sky Sports' fodboldprogram Monday Night Football.

Arsene Wenger løb ind i en kedelig oplevelse på vej hjem fra nederlaget i Stoke. (Foto: Screenshot) Premier League TV: Rasende Arsenal-fans hetzer Wenger: Fuck off!

Arsene Wenger var ikke tilfreds med Arsenal-spillernes åbning på kampen mod Stoke. (Arkivfoto: AP) Premier League Satte trist rekord: Arsenal-boss er rasende

- Man spiller på udebane mod Stoke, hvilket er et svært sted at spille. Der skal man vise sine medspillere, at man ikke vil stå model til det, der foregår på banen. Han var endda anfører. Det er bare ikke godt nok, lød det fra Carragher.

Mertesacker har efter kampen selv udtalt, at indsatsen ikke var god nok. Han må nu se Arsenal indtage sjettepladsen i Premier League, hvilket er en plads efter Southampton, der indtager femtepladsen, der giver kvalifikation til de europæiske turneringer.

Her brænder Arsenal sammen mod Stoke

0 kommentarer
Vis kommentarer