Månedens PL-manager: Bange for vi får Arsenal-smæk

Newcastles manager Alan Pardew er sikker på, de fleste fans vil give Arsene Wenger massiv støtte efter Stoke-episoden - og det kan gå ud over Newcastle

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Arsenal kom ud for et chok-nederlag i sidste weekend, da Arsene Wengers tropper tabte 3-2 på udebane til Stoke.

London-klubben er dermed blot på sjettepladsen i Premier League, og det var flere medrejsende Arsenal-supportere mildets talt meget utilfredse med.

Da truppen var på vej hjem fra Stokes togstation efter opgøret, mødte flere fans op for at buhe og råbe skældsord direkte rettet mod den mangeårige Arsenal-manager.

TV: Rasende Arsenal-fans hetzer Wenger: Fuck off!

 

En skandaløs opførsel hvis man spørger Newcastles manager Alan Pardew, som skal op mod netop Wenger og Arsenal senere i dag. Pardew har selv været i modvind fra egne supportere, men for tiden går det udmærket for de stribede fra nord, og Pardew blev da også valgt som den bedste manager i november måned - blandt andet efter en sejr over det suveræne tophold fra Chelsea.

Men Newcastle-manageren er bange for, at den gode stime stopper her til aften på Emirates. Pardew er nemlig bange for, at episoden med de utilfredse Arsenal-fans kan gøre ondt på Newcastle senere i dag.

Newcastle-manager støtter presset Wenger

- Jeg tror, at de fleste Arsenal-fans skammer sig over det, der skete i Stoke. Det angreb fortjente Wenger ikke. Jeg kunne godt være bange for, at fansene vil gøre alt for at vise deres støtte på Emirates, og det kan gå ud over os, udtalte Pardew til The Guardian.

Pardew og Newcastle har også i den grad prøvet af få ørerne i maskinen på Emirates før. Tilbage i december 2012 fulgtes de to hold fint ad til 3-3, men pludseligt eksploderede kampen til Arsenals fordel - og i sidste ende vandt Wenger og co. med vanvittige 7-3.

Newcastle har dog også gode minder fra kampe mod Arsenal. Gense den vilde 4-4-kamp fra 2011, hvor Arsenal formåede at formøble en 4-0-føring.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+