Annonce:
Annonce:

Midt i nedturen: Arsenal-legende storgriner af klubben

Ashley Cole forlod Arsenal under stor virak i 2006, men den dag i dag fortryder backen ikke sit valg, mens han griner af Arsenals lave pokalhøst

Ashley Cole i duel med en ung Wayne Rooney. Foto: AP
Ashley Cole i duel med en ung Wayne Rooney. Foto: AP
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Arsenal

Han har spillet 220 kampe for Arsenal og 107 landskampe for det engelske landshold. Alligevel er Ashley Cole alt andet end en populær mand hos 'The Gunners,' efter han I 2006 valgte at skifte til rivalerne fra Chelsea - hvor han i øvrigt også nåede imponerende 337 kampe.

Og backen, der i dag står sine folder hos Los Angeles Galaxy, gør bestemt ikke noget for at vinde sin plads i Arsenal-tilhængernes hjerte tilbage.

I programmet 'Play to the Whistle' på ITV, blev han spurgt til, om han har nydt den manglende succes, Arsenal har haft, siden han skiftede.

- Hvis jeg skal være ærlig, så ja. Jeg griner stadig for mig selv den dag i dag, svarede han.

Og siden hans afgang i 2006 har Arsenal også kun vundet FA Cuppen to gange. Da Ashley Cole spillede for klubben, var det væsentligt sjovere at holde med Arsenal, der vandt to Premier League titler og tre FA Cup titler.

Annonce:

Seks titler var Ashley Cole med til at vinde i Chelsea. Foto: AP
Seks titler var Ashley Cole med til at vinde i Chelsea. Foto: AP

Helt modsat ser det ud i Chelsea, der har vundet intet mindre end 11 titler, siden Ashley Cole skiftede. Heriblandt to engelske mesterskaber og en Champions League titel.

Derfor er det da heller ikke en Ashley Cole, der fortryder skiftet, der skabte en del postyr.

- Jeg havde en god tid i Arsenal, og jeg savner selvfølgelig de gamle spillere, men jeg skiftede og vandt alle trofæer, jeg kunne, så jeg vil ikke sige, at jeg fortryder det.

Ashley Cole kom op igennem Arsenals ungdomsrækker, før han slog igennem for seniorholdet. Og backen er da også enig i, at han afsked med klubben ikke blev den kønneste.

- Jeg har en masse historik i klubben, og måske var måden jeg forlod den på forkert, men jeg synes også, at de viste mig manglende respekt. Men jeg bliver også nødt til at bebrejde mig selv. Måske gjorde jeg tingene på den forkerte måde, men når jeg ser tilbage på det, kan jeg give bebrejde mange parter, men det er ti år siden, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: