United-flops hævn: Sender Arsenal til Wembley

Den tidligere United-spiller Danny Welbeck sænkede sin gamle klub

Se højdepunkter fra kampen her. (Video: SNTV)

Danny Welbeck var supertalentet, der aldrig slog igennem i United.

Men i FA-Cup-kvartfinalen tog Arsenal-angriberen hævn mod sin gamle klub på Old Trafford, da han afgjorde kampen til 2-1 midt i anden halvleg.

Se også: Van Gaals skøre forklaring: Han vidste ikke, at han spyttede Se også: United-stjerne efter spytteri-krig: Jeg er uskyldig

Antonio Valencia fik slet ikke nok fart på sin tilbagelægning og Welbeck kunne let smutte mellem, afdrible De Gea og sparke den sikkert i kassen. Danny Welbeck knyttede næverne, men det var så som så med jubelscenerne af respekt for sin tidligere klub

Kort efter kunne Welbeck lade sig udskifte til velfortjente stående applaus fra de fleste af fansene på sin gamle hjemmebane.

Se også: Arsenal-stjerne droppet af kæresten: Vennerne filmede sex-akt

United sprudlede
De tog hold spillede en fantastisk første halvleg, mens det var småt med højdepunkterne efter pausen

Manchester United var klart bedst og derfor var det noget af en spand koldt vand i hovedet, da Nacho Monreal bragte gæsterne foran.

Alex Oxlade-Chamberlain drev gæk med hele United-forsvaret og spillede den ud til en helt fri Nacho Monreal, der scorede sikkert.

United viste dog stor moral og udlignede kort efter, da Wayne Rooney satte baghovedet på et Di Maria-oplæg.

Se også: Arsenal-fan overgiver sig: Christian Eriksen er fantastisk

Netop Di Maria og Rooney sprudlede med mange offensive aktioner, og den kunne sagtens have heddet både 2-1 og 3-1 til ’De Røde Djævle, inden spilleren gik til pausete.

Se også: Van Gaals skøre forklaring: Han vidste ikke, at han spyttede

Vist ud for brok
Di Maria, der havde spillet så godt før pausen, havde også en hovedrolle i anden halvleg. Denne gang som skurk.

Først gav dommeren ham et gult kort for film. Det antændte den iltre argentiner, som hev fat i manden i sort og pådrog sig endnu et gult kort og en badebillet ti minutter før tid.

Så måtte han gå skammens gang ned i omklædningsrummet og kunne dermed ikke se Uniteds desperate og mislykkede kamp for at udligne.

96 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere