Wenger resignerer: Lover at erstatte superstjerner

Mesut Özil og Alexis Sanchez ser ikke ud til at forlænge aftalerne med Arsenal

Arsene Wenger er begyndt at forberede sig på afskeden med superstjernerne Alexis Sanchez og Mesut Özil.

Selv om Arsenal-manageren stadig insisterer på, at det kan lykkes at forlænge aftalerne med de to profiler, så er tonen tæt på resigneret op mod tirsdagens brag mod Chelsea.

- Vi har ikke mistet dem endnu. Og skulle det ske, vil vi reagere ved at finde afløsere af top kvalitet, lyder løftet fra Arsene Wenger.

- Først og fremmest har jeg fokus på kampen i morgen (mod Chelsea onsdag aften, red.). Efter det så har denne klub tidligere mistet mange, mange store spillere, og vi har altid reageret godt på det.

- Kæmpe spillere har forladt denne klub gennem tiden, men klubben har altid stået stærkt. Men vi vil naturligvis gerne beholde de bedste spillere, sagde Arsene Wenger på pressemødet mandag.

- Vi er på udkig efter exceptionelle spillere på alle pladser, der kan give os et plus. Lige nu spiller skader ind på vores overvejelser. Der ud over så spiller det også ind, hvem der formår at forlænge aftaler med spillere, der har kontraktudløb i juni, sagde han.

- Vi bliver nødt til at tage konsekvenserne af de beslutninger og reagere på det. I det her job så er der dage, hvor man føler, at der er sket fremskridt, og næste dag går det i den anden retning. Så længe der ikke er nogen underskrift, så er jeg ikke vild med at snakke for meget om det, siger Arsene Wenger. (Artiklen fortsætter...)

Se både Sanchez og Özil score i den forrygende kamp mod Liverpool

Alexis Sanchez er på ønskesedlen i Manchester City, mens Mesut Özil nævnes som et emne i Manchester United og Barcelona.

Arsene Wenger har tidligere erkendt, at det kan komme på tale at sælge de to i løbet af vinterens vindue, hvis det bliver anset for umuligt at forlænge aftalerne.

Også Jack Wilshere har kontraktudløb til sommer. Den hyppigt skadede midtbanespiller er heller ikke i nærheden af at underskrive en forlængelse.

United-stjerne var modelkæreste utro med brystbombe

I ly af nytårsfesten: Wenger tog forrygende rekord

Mourinho slagter United-legende efter kritik af Pogba

Bedt om at smutte: Her vil Sviatchenko spille sig til VM