Årets træner vild med Laudrup

Alan Pardew har masser af verbale roser til Michael Laudrup, og han deler gerne ud af dem

Michael Laudrup er i spil til titlen som Årets manager i Premier League. (Foto: PA)
Michael Laudrup er i spil til titlen som Årets manager i Premier League. (Foto: PA)

Roserne bliver ved med at vælte ned over Swansea i almindelighed og Michael Laudrup i særdeleshed. Nu er det Årets Manager 2012 i Premier League, Newcastles Alan Pardew, der er ude med en lovprisning af den danske manager.

- Michael har allerede vundet et trofæ i sin første sæson i England. Det er en vildt imponerende præstation, som han har al mulig grund til at være stolt af, siger Alan Pardew til sporten.dk med henvisning til sejren i finalen i Capital One Cup over Bradford.

- Michael har haft et fænomenalt første år i engelsk fodbold. Han har vist sig som en meget snu og dygtig taktiker, og hans indkøb i denne sæson - især de spanske - har ramt plet, siger Alan Pardew.

Læs mere:

Se også: Vild fodboldlørdag i vente

Swansea har slået Newcastle i begge de interne opgør i denne sæson, så Pardew ved, hvad det handler om, når han taler om Swansea styrker.

- Swansea 'passer på bolden' på fantastisk manér. For at gøre det, skal du have gode boldspillere, men også en manager, der fremelsker den måde at spille på. Det gør Michael, og det fortjener stor ros og kredit. Han har uden et øjebliks tvivl alt, hvad der skal til, for at få en lang og succesfuld karriere som manager

Swansea møder i dag Tottenham hjemme på Liberty Stadium kl 16.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere