Vild fodboldlørdag i vente

Der er masser af Premier League-kampe, et ægte brag i Serie A og måske en afgørelse af det tyske mesterskab i vente

Tysk fodbold:
Bundesligaen slutter 18. maj i år, men allerede i aften - altså 30. marts - kan det tyske mesterskab blive afgjort. Bayern München fører med uhørte 20 point ned til Dortmund på andenpladsen, og med otte spillerunder tilbage inden dagens kampe, betyder det, at taber Dortmund i dag mod Stuttgart, og Bayern München selv vinder hjemme over Frank Arnesens Hamburger SV, ja så kan de feste på Allianz Arena.

15:30 VfB Stuttgart - Dortmund

18:30 Bayern München - Hamburger SV

Engelsk fodbold:
Manchester United har muligheden for, med en sejr på udebane over Sunderland, at lægge yderligere afstand til Manchester City, der møder Newcastle på Etihad Stadium i Manchester. United fører allerede med hele 15 point, men kan altså øge forspringet til 18, da City først spiller efter Alex Fergusons røde djævle.

Arsenal og Tottenham ligger i tæt kamp om fjerdepladsen, der giver adgang til kvalifikation til Champions League. Inden dagens runde har Tottenham et forspring på fire point, men Arsenal har en kamp i hånden. Arsenal tager hjemme mod Reading, mens Tottenham skal prøve kræfter med Michael Laudrups tropper på Liberty Stadium.

13:45 Sunderland - Manchester United

16:00 Arsenal - Reading

16:00 Manchester City - Newcastle

16:00 Swansea - Tottenham

Italiensk fodbold:
Der er et ægte brag på tapetet i Serie A, når Inter tager i mod Juventus. Juventus fører den italienske liga med ni point ned til Napoli, mens inter roder rundt på en sjetteplads, der ikke engang giver adgang til Europa League. Derfor er alle sejl sat til mod Juventus, der kommer til at skulle slås for endnu tre point.

Napoli ligger ni point efter Juventus, men de står overfor en lettere opgave end den gamle dame. Mens Juventus er taget til Milano er Napoli taget til Torino alligevel. Det er dog ikke Contes tropper, der venter. Det er hoprykkerne med bynavnet, der skal stå ansigt til ansigt med Cavani og co.

15:00 Inter - Juventus

21:00 Torino - Napoli

Spansk fodbold:
Real Madrid har med deres ustabile form i denne sæsons La Liga været med til at fjerne spændingen om mesterskabet, fordi Barcelona ikke har sænket niveauet. Messi, Xavi og Iniesta har 13 point ned til at Mourinhos tropper. Det kan de øge til 16 med en sejr over Krohn-Dehlis bundhold Celta Vigo.

Real Madrid kan dog hurtigt mindske det til 13 igen, hvis de ude slår Zaragoza.

18:00 Celta Vigo - Barcelona

20:00 Zaragoza - Real Madrid

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere