Chelsea vil kapre den ny Drogba

José Mourinho planlægger at nappe Vitesses topscorer, der minder en hel del om portugiserens gamle topscorer

Bony i aktion for Elfenbenskysten mod Østrig i november. (Foto: AP)
Bony i aktion for Elfenbenskysten mod Østrig i november. (Foto: AP)

Egentlig havde West Ham lagt billet ind.

Men den London-baserede klub kan meget vel se en af de - i deres øjne - mest irriterende rivaler overhovedet, Chelsea FC, overhale.

Det drejer sig om kapløbet om 24-årige Wilfried Bony, der er topscorer i Æresdivisionen for Vitesse.

Ifølge The Sun mødtes to topfolk fra den hollandske topklub forleden på Stamford Bridge, hvor Rusland og Brasilien spillede træningskamp, med den tidligere og sandsynligvis kommende Chelsea-manager José Mourinho. Og dét primært for at diskutere Bony.

Læs også:

Se også: Chelsea-ejer knækker: Aftale med Mourinho

Den ivorianske angriber har scoret imponerende 26 mål i 24 ligakampe denne sæson, hvilket diverse europæiske naturligvis har bemærket.

At Chelsea skulle kunne snige sig foran i køen kan hænge sammen med det gode forhold, de to klubber har. Således har hele syv Chelsea-talenter inden for de sidste to år været lejet ud til netop Vitesse.

Læs også:

Se også: Fusk i FIFA: Napoli-stjerne stemte på Mourinho

West Ham har ikke lagt skjul på, at man har været mere end almindeligt nysgerrig. Således måtte bestyrelsesformand David Sullivan mandag med Francis Kacou, der er agent for Bony.

Angriberen, der af mange sammenlignes med sin ældre landsmand, Didier Drogba, har kontrakt med Vitesse til 2015. Han skulle dog være mere end almindeligt interesseret i et skifte til netop Premier League.

Vitesse er blandt andet på grund af de mange mål fra Bony på fjerdepladsen i Æresdivisionen - bare tre efter førerholdet fra Ajax. Der resterer syv runder i den hollandske liga.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere