Ferguson vil slette Chelseas pointrekord

United-spillerne får ikke lov til at slappe af på vej mod mesterskabet. Nu skal gammel Chelsea-rekord slettes

Alex Ferguson vil ikke tage det stille og roligt resten af sæsonen, selvom mesterskabet er så godt som sikret. (Foto: AP)
Alex Ferguson vil ikke tage det stille og roligt resten af sæsonen, selvom mesterskabet er så godt som sikret. (Foto: AP)

Manchester United bliver engelske fodboldmestre i denne sæson, derom hersker ikke den store tvivl, eftersom United har 15 point ned til Manchester City med blot ni spillerunder tilbage i Premier League.

Manager Alex Ferguson drømmer dog om meget mere end et mesterskab i denne sæson.

Den legendariske skotte drømmer om at slå Chelseas rekord fra 2005, hvor London-klubben hentede 95 point i løbet af sæsonens 38 kampe.

Skal den rekord slås, skal United hente 22 point mere, hvilket betyder, at der mindst skal hentes syv sejre og spilles en kamp uafgjort i løbet af de ni sidste spillerunder.

Læs også:

Se også: Se svinestregen: Suárez slår ud efter spiller

- Hvis vi når de 95 point, vil jeg være meget tilfreds. Det ville være en fantastisk sæson. Og hvis vi når det, har vi nok også vundet ligaen, lyder Fergusons spøgefulde ræsonnement.

Vil også slå egen rekord
En anden rekord, United jagter i denne sæson, er klubbens egen. I 2000 vandt United med 18 point ned til nærmeste forfølger, og med et forspring på 15 point allerede nu, virker det også som en mulig rekord at få slettet i år.

United kunne give sig selv god hjælp i jagten på den rekord ved 8. april at slå rivalerne fra Manchester City, der er nærmeste forfølger i tabellen.

Læs også:

Se også: Sir Alex henter sine stjerner i privatfly

Alex Ferguson er overrasket over, at hans tropper fører ligaen så suverænt, som tilfældet er.

- Jeg havde forventet, det ville blive rigtig tæt. Vores første mål efter sidste sæson var, at vi ville sikre, at vi ikke tabte på målforskel (som det skete i sidste sæson, hvor City vandt foran United på målforskel, red.).

- Men jeg havde aldrig troet, at vi ville være 15 point foran på nuværende tidspunkt af sæsonen, siger Alex Ferguson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere