Fergusons stor-ros: Michu er en åbenbaring

I sidste uge var det Arsene Wenger. Nu er det Alex Ferguson, der hylder Michael Laudrup og Swanseas præstation

Swansea har været sæsonens hold, mener Sir Alex (Foto: AP)
Swansea har været sæsonens hold, mener Sir Alex (Foto: AP)

Sæsonmålet er næsten indfriet for Swansea, i det en nedrykning ser ud til at være undgået i sikker stil. Oveni har holdet endda sikret sig klubbens første trofæ, da Capitol One Cup'en blev hevet hjem tidligere på sæsonen.

Det har været en fantastisk debut-sæson for Michael som manager i spidsen for det walisiske mandskab, og hans manager-kolleger er imponeret over præstationerne.

Nu melder også Manchester United-bossen Sir Alex Ferguson sig på banen med masser af ros til Laudrups tropper. Han kalder Swansea for årets hold i Premier League og er fuld af beundring for Laudrups spanske røver-indkøb.

Se også:

Se også: Laudrup hyldet af kollegaer: Årets bedste

- Swansea har været fremragende, og Michu har været en åbenbaring. At købe ham for 2,2 millioner pund (ca. 20 millioner kroner, red.) og få 20 mål ud af ham - Det er et røverkøb, siger Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Den skotske manager-legende mener, at Swansea er blevet bedre under Laudrup.

- Jeg vil ikke sige, at Swansea er en stor overraskelse, men holdet har virkelig løftet sig. Det var sidste år et nyoprykket hold, som formåede at overleve i den bedste række. I denne sæson har de hævet sig til et nyt niveau og er blevet et godt midterhold i ligaen.

Se mere:

Se også: Wenger-ros til Laudrup: I er et af sæsonens bedste hold

- De har også vundet Capital One Cuppen, og så spiller de selvfølgelig rigtig god fodbold. Jeg vil sige, det er årets hold, siger Sir Alex.

Arsene Wenger roste i sidste uge Laudrup, i denne uge Alex Ferguson. Laudrup har virkelig fået sat sig i respekt blandt hans mest respekterede kolleger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere